fbpx

Családi fotózás

Családi fotózás szabadtéren vagy hangulatos beltéri napfény stúdióban. Geberle Berci vagyok a különleges pillanatok fotósa. Olyan emléket hozok létre a fotográfia eszközével, amit imádni fog az egész család. A gyönyörű képek mellett: mosolyok, emlékek és boldog pillanatok születnek a fotózáson. Az élettel teli, spontán pillanatokat fogom fotózni. Fedezzétek fel a pózolásmentes fotózás élményét!

Családi fotózás

Családi fotózás árak

Fotózás a szabadban vagy nálatok

  • 1 órás családi fotózás Budapest / Pest megye
  • Összes eredeti fotó átadása a fotózás után 3 napon belül online
  • 30 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása 7 napon belül online
  • Tartalmazza az utazási költséget

50.000 forint

Fotózás a napfény stúdióban

  • 1 órás fotózás beltéri napfény stúdióban Budapesten
  • Összes eredeti fotó átadása a fotózás után 3 napon belül online
  • 30 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása 7 napon belül online
  • Tartalmazza a stúdió díját / utazási költséget

65.000 forint

Érdeklődés

Küldj egy gyors érdeklődést ezen az oldalon és a megadott email címre továbbítom az információkat.

Családi fotózás - Érdeklődés

Rugalmas egyeztetés

Rossz időjárás miatt / betegség esetén új időpontot tudunk egyeztetni vagy átszervezhetjük napfény stúdióba a fotózást.

Fotók a felhőben

A fotózás után az összes eredeti fotót 3 napon belül, az általatok kiválasztott, utómunkázott képeket pedig 7 napon belül, online felhőből tudjátok letölteni.

Ajándékutalvány

A családi fotózás ajándékutalványt a lehető leggyorsabban és kényelmesen juttatom el email-ben PDF formátumban.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a családi fotózással kapcsolatban.

Hogyan foglalhatok időpontot a családi fotózásra?

Körülbelül 4-6 héttel a fotózás előtt érdemes időpontot és helyszínt egyeztetnünk. Sürgős esetben akár néhány napon belül is össze tudjuk hozni a fotózást. Olyan helyszínt érdemes választanotok, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Szívesen segítek az ötleteimmel, hogy ki tudjátok választani a legjobb helyszínt.

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg a fotókat?

A családi fotózás után az összes eredeti fotót 3 napon belül tudjátok letölteni online a felhőből Google Drive-ról. Otthon kényelmesen ki tudjátok választani a feltöltött összes kép közül a kedvenc 30 fotót. Az általatok kiválasztott 30 db utómunkázott képet pedig 7 napon belül tudjátok letölteni. A fotókat nagy felbontású, JPG formátumban, 5472 x 3648 pixeles felbontásban adom át. Ez a felbontás tökéletes minőséget biztosít, akár hatalmas vászonképek, poszterek, fotókönyvek, papírképek nyomtatásához, 4K TV-n való vetítéshez, social média felületekre való feltöltéshez.

Ajándékkártyát is vásárolhatok?

Egész évben vásárolhatsz ajándékkártyát a családodnak, barátaidnak, munkatársaidnak és saját magadnak is. Minden kártyához egyedi azonosító tartozik, amivel kényelmesen, egyszerűen és gyorsan lehet jelentkezni a fotózásra.

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Teljesen természetes, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. Sokan nem szeretik, ha egy fotózáson kell résztvenni. Szívesen segítek ötletekkel, tanácsokkal, tippekkel a fotózás előtt és a fényképezés során is folyamatosan. Szeretem a természetes és pózolás mentes fotókat. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat a fotózáson az egész családdal és elégedettek lesztek a képekkel.

Geberle Berci

Fotós

Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom fotósként az egész országban. Az őszinte pillanatot, természetes képeket szeretem. Kerülöm a feszengős, erőltetett pózolós fotózást. Fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát a fotózáson és az elkészült képekkel is elégedettek legyetek. Szívesen segítek ötletekkel, tippekkel a családi fotózás előtt és természetesen a fotózáson is.

Érdeklődés

Időpontfoglalással, ajándékutalvány vásárlással, érdeklődéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.

Családi fotózás - Ajándékutalvány vásárlás