fbpx
Családi fotózás

Családi fotózás

Családi fotózás szabadtéren vagy hangulatos napfény stúdióban. Geberle Berci vagyok a különleges pillanatok fotósa. Olyan emléket hozok létre a családi fotózáson a fotográfia eszközével, amelyek mindig örömmel töltenek el téged és családodat.

Nem csak gyönyörű képek születnek, hanem mosolyok, emlékek és boldog pillanatok is. Hozzátok magatokkal a kedvenc játékokat és egy nagy pokrócot. Hagyjátok, hogy az életre kelt képek tükrözzék a valódi pillanatokat. Nem kell aggódnotok a pózok vagy a kényszeres mosolyok miatt. Inkább játszatok, futkározzatok és ölelkezzetek egymással. Az élettel teli, spontán pillanatokat fogom megörökíteni. Fedezzétek fel a pózolásmentes fotózás élményét!

Tekintsd meg a fotóimat és egyeztessünk időpontot családi fotózásra vagy vásárolj ajándékkártyát online, kényelmesen, ami 1 évig felhasználható a családi fotózáshoz.

"fotóalbum" betöltése...

Családi fotózás

Fotózás szabadtéren vagy stúdióban

Fotózás a szabadban

  • 1 órás családi fotózás Budapest / Pest megye
  • Összes eredeti fotó átadása a fotózás után 3 napon belül online
  • 35 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása 7 napon belül online

50.000 forint

Fotózás a napfény stúdióban

  • 1 órás fotózás napfény stúdióban Budapesten
  • Összes eredeti fotó átadása a fotózás után 3 napon belül online
  • 35 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása 7 napon belül online
  • Tartalmazza a stúdió díját

65.000 forint

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést ezen az oldalon és a megadott email címre továbbítom az információkat.

Családi fotózás - Érdeklődés

Karácsonyfa

Rugalmas egyeztetés

Rossz időjárás miatt (eső esetében) új időpontot tudunk egyeztetni vagy átszervezhetjük napfény stúdióba a fotózást.

Felhő tárhely

Fotók a felhőben

A fotózás után az összes eredeti fotót 3 napon belül, az általatok kiválasztott, utómunkázott képeket pedig 7 napon belül, online felhőből tudjátok letölteni.

Ajándék

Ajándékutalvány

A családi fotózás ajándékutalványt a lehető leggyorsabban és kényelmesen juttatom el email-ben PDF formátumban.

Ajándékozz élményt

Családi fotózás ajándékutalvány, ami a vásárlástól számítva 1 évig felhasználható. Ajándékozz barátaidnak, családodnak egyedülálló pillanatot, amely örökre megmarad. Különleges ajándék, ami örök emléket teremt a szeretteid számára. Legyen az ajándékod különleges és személyes!

Családi fotózás
Családi fotózás

100% garancia

Sosem történt még ilyen, annyira szeretem a fotózást és olyan sok jó sztorit készítettünk együtt a családokkal. Ha esetleg nem éreztétek jól magatokat a fotózáson vagy nem tetszenek a helyszínen mutatott képek, jelezzétek és nem kell semmit sem fizetnetek a képekért.

Kérdések – Válaszok

Néhány hasznos információ a családi fotózással kapcsolatban

Ajándékkártyát is vásárolhatok?

Egész évben vásárolhatsz ajándékkártyát saját magadnak, párodnak, családodnak, barátaidnak. Minden kártyához egyedi azonosító tartozik, amivel kényelmesen, egyszerűen és gyorsan lehet jelentkezni a fotózásra. Az ajándékkártyát email-ben PDF-ben küldöm.

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz, ez teljesen természetes. ? A fotózás első részében nem is készítek külön beállított képeket. Kezdésnek mindig sétálós fotókkal indítunk. ? Néhány beállításnál segítek és instruállak titeket, ha szükséges. Leginkább természetes, a túlzó pózok erőltetése nélkül, készítek fotókat. ? A fotózás közben mindig megmutatom a legjobb képeket. Így a fotók készítésénél már nektek sem lesz szokatlan a pózolás és a fényképezőgép.

Mikor választunk időpontot és helyszínt?

A fotózás előtt néhány héttel elég időpontot és helyszínt egyeztetnünk. Természetesen, ha sürgős, akár 1-2 napon belül is össze tudjuk hozni a páros fotózást. Olyan helyszínt érdemes választanotok, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat, tetszik nektek randi és fotós helyszínként is. 🙂 Sok-sok helyszín ötletem van, szívesen segítek az ötleteimmel, hogy ki tudjátok választani a legjobb helyszínt. Ha konkrét időpontban, például évfordulón, születésnapon szeretnétek a fotózást, akár több hónappal előtte is tudunk időpontot egyeztetni. 🙂

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A páros fotózáson rengeteg kép készül. 🙂 Az összes eredeti fotót a fotózás után 3 napon belül, teljesen zárt rendszerből Google Drive-ról tudjátok letölteni. Az eredeti, szerkesztés nélküli fotókból lehet kiválasztanotok 35 db képet. A kiválasztott fotókat áthelyezhetitek a felhőben egy mappában vagy megírhatjátok nekem a kiválasztott fotók sorszámát. Ezeket a képeket utómunkázom. A fotók kiválasztása után 7 napon belül 2048 pixeles webes és 5000 pixeles nagy felbontású formátumban, JPG tömörítésben adom át az utómunkázott képeket.

Családi fotózás ajándékba

Geberle Berci

Fotós

Geberle Berci vagyok a különleges pillanatok fotósa, aki már sok éve járja a fényképezés lenyűgöző világát. Szeretek új kihívások elé állni, az úszás és a túrázás mindig friss lendületet ad számomra. Imádom a pörgő Budapest mellett, a zöld, nyugodt szabadtéri helyszínek szépségét, hiszen ezek a helyek inspirációt és nyugalmat adnak számomra. Barátaimmal összefogtunk, hogy adományokat gyűjtsünk a hátrányos helyzetű gyerekek számára. Minden évben nyár elején és karácsony előtt, több autóval személyesen juttatjuk el az összegyűjtött és vásárolt adományokat.

Ajándékutalvány vásárlás

Időpontfoglalással, ajándékutalvány vásárlással, érdeklődéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.

Családi fotózás - Ajándékutalvány vásárlás