Esküvői fotózás

Jegyes fotózás, kreatív esküvői fotózás, esküvői fotókönyv.

Geberle Berci Photography

Kreatív, modern esküvői képek készítése, személyre szabottan.

KÉSZÜLŐDÉS

A legtöbb esküvőt már az előkészületektől fotózom. Ilyenkor szoktam fényképezni a menyasszonyi ruhát, az esküvői cipőt, gyűrűket, a menyasszonyi csokrot és a készülődés legfontosabb pillanatait.

KREATÍV

Szeretem a modern, romantikus, elegáns és időtálló fotókat. A kreatív fotózáson az unalmas, kötelező pózolásokat kihagyjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. A kreatív fotózást általában egy külön napon vagy az esküvő napján készítem.

SZERTARTÁSOK

A szertartásokon a fontos pillanatokat fotózom. Ilyenkor inkább a háttérből készítem a képeket, hogy ne zavarjam a szertartást. Észre sem fogjátok venni, hogy ott vagyok mellettetek néhány méterre a gyűrűhúzáskor. 😉

CSALÁD, BARÁTOK

A szertartások után következik a sok-sok gratuláció, közben portrék a vendégekről, elkapott pillanat a csokordobásról. Ezután pedig a csoportképek, közös fotók a családdal, barátokkal, munkatársakkal.

ESKÜVŐI HANGULAT

Minden esküvőnek más-más a hangulata. Lehet egy lazább, vintage stílus, vagy inkább egy elegáns, letisztult style. Minden apró részlet fontos. Az esküvői asztal, dekoráció, meghívó és a kiegészítők. Ezek adják azt a pluszt, amitől mindegyik esküvőnek egyedi hangulata lesz a képeken is.

LAGZI, PARTY

A szertartások után kezdődhet az esküvői lagzi fotózása. A vacsora után jöhet a tánc, játék, tortavágás és a menyasszonytánc, menyecsketánc pillanatainak megörökítése is. Akár hajnali 2-ig az esküvőtökön leszek, így minden izgalmas pillanatról lesz fotó az éjszaka is.

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket. Úgy gondolom, hogy az esküvői fotózás nem csak munka és kihívás. Az esküvői fotózás olyan terület, ahol a kreativitás és a látásmód is kiteljesedik. Fotó dokumentációmmal egy történetet mesélek el egy csodálatos napról. A kreatív fotózáson a kötelező pózolásokat gyorsan átugorjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. 🙂

A szertartásokon viszont valószínűleg észre sem veszitek majd, hogy veletek voltam és lefotóztam a legjobb pillanatokat. Szeretem a modern, klasszikus, romantikus, elegáns és időtálló fotókat. Számomra a legnagyobb elismerés az, amikor a párok boldogan és elégedetten nézegetik az átadott fotóimat.

♥ 130 fotózott esküvő az elmúlt években
♥ Minőségi esküvői fotók
♥ 10 év esküvői fotózás tapasztalat
♥ Kreatív, modern esküvői fotózás
♥ Professzionális utómunka, képszerkesztés
♥ Kiváló minőségű fotókönyv
♥ Professzionális Canon és Apple technika

“Készítettem már képeket a Szabadság híd közepén sétáló ifjú párról, majd átugrottunk egy játszótérre is fotózni. Egy másik kedves pár fotózása pedig csónakban, a Városligeti tónál történt. Ez is nagyon izgalmas munka volt.” – FotoVideo Magazin: Geberle Berci interjú

Esküvői fotós

Geberle Berci

06303615834

web@geberleberci.hu

www.geberleberci.hu

 

Ha tetszenek a fotóim, keressetek nyugodtan a közösségi oldalaimon is:

 

Díjak:

 • Országos Diákfotó Pályázat – I. hely
 • Ezüstgerely Művészeti Pályázat – Különdíj
 • Google Photography Prize – TOP 100
 • Honvédelmi Minisztérium – III. hely
 • Microsoft SkyDrive – I. hely
 • Diák Újságírók Országos Egyesülete – Év diákfotósa II. hely

“Örülünk, hogy téged választottunk. Nagyon jó érzés volt nekünk, amikor mondtad, hogy ha esni fog az eső, akkor is megoldjuk a fotózást, maximum a jövő héten is leutazol hozzánk, de összehozzuk. Elképesztően király az összes fotó, fantasztikus érzés újra megnézni őket és tényleg baromira jó a hozzáállásod, profi vagy!!! Köszönjük szépen Berci!”

Vera & Gergő

“Köszönjük szépen a munkádat Berci! Jó ötlet volt az esküvőnk előtti jegyes fotózás. Azok a képek is nagyszerűek lettek. Így már az esküvőn nem is izgultunk a fotózáson. Remekül éreztük magunkat az egész napon. Klassz volt, hogy Te mindenben tudtál segíteni nekünk. Látszik, hogy szereted a munkádat. További sok sikert kívánunk Neked.”

Betti & Attila

“Egyszerűen imádjuk az esküvői fotókönyvet! Nagyon tetszett, hogy mi választhattuk ki a képeket hozzá. Szuper, hogy az esküvőnk után fantasztikusan gyorsan 2 napon belül megkaptuk a Facebook és Insta képeket. A többi fotóra is csak 4 hetet vártunk. Csodálatos volt az esküvő, és örülünk, hogy te fotóztad az esküvőnket. Nagyon szívesen ajánlunk majd. ;)”

Netti & Imre

cover

AJÁNDÉK ESKÜVŐI FOTÓKÖNYV

Kérjetek árajánlatot 2020-as esküvői fotózásra 2019. október 31-ig. A lefoglalt időpont után, tiétek egy ingyenes jegyes fotózás & ajándék fotókönyv. 🙂

szív

MODERN
ESKÜVŐI
FOTÓZÁS

Az esküvői fotózáson a hagyományos képek mellett, a legdivatosabb beállításokig készítek képeket rólatok. Természetesen mindig szem előtt tartva a kéréseiteket, a Ti egyéniségeteket is.

fényképezőgép

MEGBÍZHATÓSÁG
MINŐSÉG
ELÉRHETŐ ÁR

Esküvő fotóim minőségére, a sok éves fotós tapasztalatom a garancia. Így a képek alapján könnyen el tudjátok dönteni, hogy engem szeretnétek -e az esküvői fotósotoknak a nagy napon.

ajándék

AJÁNDÉK
FOTÓKÖNYV &
JEGYES FOTÓZÁS 

Kérjetek árajánlatot 2020-as esküvői fotózásra 2019. október 31-ig. A lefoglalt időpont után, Tiétek egy ingyenes jegyes fotózás & ajándék fotókönyv. 

KÉRDÉSEK-VÁLASZOK

Milyen eseményeket dokumentál egy esküvői fotós?

Szinte mindent, ami az esküvőtök napján történik! 🙂 Az esküvői fotózás első eseménye általában a készülődés. Itt fotó készül a menyasszonyi ruháról, gyűrűről, cipőről, csokorról, kiegészítőkről. A smink és haj fotókat általában a sminkes és a fodrász után szoktam elkészíteni. Néhány részlet fotó a hajról, sminkelés utolsó pillanatairól. Ezután következik a ruha megkötése vagy cipzározása, fülbevaló, nyaklánc, cipő és néhány közös kép a segítőkkel. 🙂 A vőlegény készülődése is fontos szerintem, de ott csak néhány képet készítek, mert sok esetben pár perc alatt elkészülnek. 🙂

A következő fotózás arról szól, amikor a vőlegény meglátja a menyasszonyt. Minden esküvő más és más, ezért általános fotós forgatókönyv nincs. Sok esküvőn már csak a templomban vagy a polgári szertartáson látják meg egymást elsőnek a párok. A szertartások után készítem el a csoportfotókat és a nagy közös csoportképet is. Előtte a gratulációk alatt készítek képeket a vendégekről. Ezután pedig következik a csokordobás.

A kreatív fotózást, beállított képeket érdemes az esküvő előtti vagy utáni napokban elkészíteni. Sajnos sok esetben nyáron 8 és 18 óra között szeretnék elkészíteni ezeket a képeket a párok. Napos időben ilyenkor a legrosszabbak a fények, nagyon erős, kontrasztos. A nagy hőségben pedig izzadós, amikor senki sem érzi jól magát és ez a fotókon is látszódhat. Ha más időpont nincs a fotózásra, akkor árnyékos részen szoktuk elkészíteni a képeket és még a vacsora után a szép naplementés fényben készítünk néhányat. 🙂 Természetesen napos időben is készülhet sok-sok fotó akár a Balaton parton is. De a legjobb portrékat, részlet fotókat napos időben nyáron 18 óra után érdemes elkészíteni.

Az étteremhez sok esetben még a szertartások előtt elmegyek, hogy az üres, szépen feldíszített asztalokról is legyenek képek. Utána pedig jöhet a lagzi! A vacsora, játék, tánc, tortavágás, buli, menyasszonytánc, menyecsketánc fotózását általában hajnali 1-2 óráig szoktam elvállalni. Minden esküvő más, ezért is imádom a munkámat. 🙂 Az esküvői fotózás előtt általában 1-2 hónappal szoktam elküldeni egy “fotós forgatókönyvet”, ahol mindent részletesen leírok, amit az első találkozón is átbeszélünk már. 🙂

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. 🙂 Ez teljesen természetes, sokan csak az esküvőn találkoznak elsőként fotóssal. A fotózás első részében nem is készítek külön “pózolós” képeket. Minden beállításnál segítek és instruállak Titeket. Sok fotót már előre megtervezhetünk. Az esküvő előtti hónapokban érdemes összehoznunk egy jegyesfotózást. Így az esküvőn a kreatív képek készítésekor már Nektek sem lesz szokatlan egy ilyen fotózás. 🙂

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotónkat?

Az utómunka általában 3-6 hétig tart az esküvői fotózás után. Természetesen, ha az esküvő után néhány napon belül szeretnétek Instagram-on és Facebook-on is posztolni 1-2 esküvői fotót, akkor online küldök pár képet Nektek. 😉 Egy egész napos esküvő fotózásakor (körülbelül délben 12 órától – hajnali 1 óráig, 80-140 fővel), körülbelül 600-800-1000 db fotót adok át a következő formátumban:

 • 1db 32GB-os pendrive-on (fotók) – fotó pendrive

 

 • 1db 16GB-os pendrive-on (4K videó – fotó slideshow) – slideshow pendrive

 

 • 1db A4-es prémium minőségű 24 oldalas fotókönyv (további oldalakkal bővíthető)

 

 • Webes fotóalbum (egyedi linkkel, jelszóval)

 

Az összes fotót megszerkesztem: (vágás, fényerősség, kontraszt, élesség, színhőmérséklet, színtelítettség). Az esküvő 100 fotóját külön FineArt technikával dolgozom ki: fekete-fehér képek, külön szerkesztett fotók, alap retusált képek. Összesen 4 mappában találhatóak a képek:

 • Szerkesztett képek – 5000×3333 pixeles felbontásban. (nyomdai felhasználáshoz optimalizálva)

 

 • Szerkesztett képek – 2048×1365 pixeles felbontásban (közösségi oldalakra, weboldalakra optimalizálva)

 

 • FineArt szerkesztett képek – 100db fotó – 5000×3333 pixeles felbontásban. (nyomdai felhasználáshoz optimalizálva)

 

 • FineArt szerkesztett képek – 100db fotó -2048×1365 pixeles felbontásban (közösségi oldalakra, weboldalakra optimalizálva

Természetesen kérhettek több pendrive-ot, fotókönyvet, papírképet is az esküvői fotókból.

 

Budapesten kívül is vállalsz esküvői fotózást?

Természetesen, igen! 🙂 Például egy szombaton megrendezett balatoni esküvőre, már pénteken este elindulok Budapestről. A Balatonon pedig pénteki, szombati és vasárnapi napra is szállást foglalok. Így szombaton az esküvőtök napján, néhány km-en belül leszek az esküvő helyszínétől az induláskor. Ha Budapesttől 100 km-re található a helyszín, akkor pedig szombaton reggel indulok. Sok esetben hajnali 1 vagy hajnali 2 órára kérem a taxit a lagzi helyszínére, így még több időm marad 100%-ban csak az esküvőre koncentrálnom, hiszen vezetnem sem kell utána. 🙂

Hány órától vállalod az esküvői fotózást?

Körülbelül 10-12 órától kezdődik egy esküvői fotózás, ami általában a készülődéssel, vendégvárással, szertartással vagy a kreatív fotózással indul.

Hány óráig vállalod az esküvői fotózást?

Körülbelül hajnali 1 vagy hajnali 2 óráig. Egy profi szolgáltató miatt nem kell kapkodnotok a lagziban éjszaka sem. 🙂

Tartalmazza az árajánlat az összes utazási költséget is?

Igen! Minden egyedi árajánlatom tartalmazza az utazási költségemet.

Mikor és hogy érdemes foglalni esküvői fotóst?

A 2019-es szezonban már csak néhány tavaszi és nyári hónapban van szabad időpontom. Ezért is érdemes 1-2 évvel az esküvőtök előtt lefoglalni a fotóst. Ha például 2020-ban vagy 2021-ben lesz az esküvő, mindenképpen célszerű már most lefoglalni a helyszíneket és az esküvői szolgáltatókat. Az árajánlatkéréskor egy részletes árajánlatot küldök a megadott email címre 24 órán belül.

ÁRAJÁNLAT

Ha esetleg még nem tudjátok az esküvőtök információit, vagy most kényelmetlen kitöltenetek az adatokat, kérlek csak írjatok be egy nevet és egy email címet. A megadott email címen gyorsabban és kényelmesen fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással. 🙂

Fotózás

Fotók átadása