fbpx

Esküvői fotózás

Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom esküvői fotósként az egész országban. Az őszinte pillanatot, természetes képeket szeretem. Kerülöm a feszengős, erőltetett pózolós fotózást. Fontos számomra, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat az esküvői fotózáson és az elkészült képekkel is elégedettek legyetek. Szívesen segítek ötletekkel, tippekkel az összes fotózást érintő folyamatban és természetesen az esküvőn is a fotózás során.

A különleges pillanatok fotósa

Geberle Berci Photography

Kreatív fotózás

Kreatív fotózás

A kreatív fotózáson az őszinte nevetést, természetes pillanatot fotózom. Olyan helyszínt és stílust érdemes választani a fotózáshoz, amiben valóban jól érzitek magatokat és tetszik nektek. A képeket elkészíthetjük az esküvő napján és egy másik napra is tehetjük a kreatív fotózást.

Készülődés

Készülődés

A legtöbb esküvőt már az előkészületektől fotózom, amikor elkészült a smink és a haj. Ilyenkor szoktam fényképezni a menyasszonyi sminket, a menyasszonyi ruhát, gyűrűket, cipőket, csokrot és a készülődés legjobb mozdulatait a menyasszonynál és a vőlegénynél.

Szertartás

Szertartás

A szertartáson leginkább a háttérből készítem a képeket. Észre sem fogjátok venni, hogy ott vagyok mellettetek néhány méterre a gyűrűhúzásnál. Minden pillanatról készítek képeket. A szertartás után pedig készülnek a fotók a gratulációkról, közös fotók a vendégekkel, csokordobásról és sok-sok vidám momentumról.

Hangulat

Hangulat

Minden esküvőnek más-más a stílusa, hangulata. Az esküvő helyszín, a dekorációk, a meghívó, a kiegészítő. Ezek adják azt a pluszt, amitől mindegyik esküvőnek egyedi hangulata lesz a fotókon is. Fotókat készítek a dekorációról, az esküvői szertartás és a party helyszínéről is.

Esküvői Party

Party

A vacsora után jöhet a nyitótánc, party, torta, menyasszonytánc, menyecsketánc és a buli pillanatainak megörökítése. Szeretek különleges fotókat készíteni, ahol a fények egyedi hangulatot adnak a képeknek. Általában hajnali 1-ig szoktam fotózni, így minden fontos pillanatról lesz kép az esküvői bulin is.

Jegyes fotózás

Jegyes fotózás

Páros fotózás az esküvő előtt. Az esküvő előtt egyik hónapban, de akár már az esküvő előtti évben is elkészíthetjük a páros fotózást, ha szeretnétek jegyes fotókat. Ilyenkor egy kedvenc, kényelmes, hétköznapi ruhában érdemes jönni a fotózásra, mintha randizni mennétek.

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést 2024/2025 esküvői fotózásra május 31-ig és most ajándék jegyes fotózást készítek az esküvői fotózás mellé.

Esküvői fotózás - Érdeklődés

Csomagok

Az esküvőn minden eseményről, pillanatról készítek képeket. Egész napos esküvőn általában a készülődéstől készítem a fotókat és hajnali 1 óráig fotózom az esküvőt. Természetesen a fotózás kezdése és befejezése, a tervezett esküvői forgatókönyv alapján rugalmasan igazítható.

Fotók átadása 800 db fotó:

 • Online letölthető fotók
 • Online fotóalbum
 • Pendrive fa dobozban

Az összes fotót az esküvő után 28 napon belül adom át. Az esküvő után 7 napon belül 30 db fotóból álló válogatást küldök.

Az összes képet digitális utómunkával, szerkesztéssel készítem el a weboldalamon található minőségben és fényelésben. Az átadott fotók száma: 800 db fotó.

Plusz kérhető az esküvői fotózás utáni hónapban: pendrive, fotókönyv, fotófilm, papírkép, vászonkép.

Geberle Berci Photography
Fotós

Geberle Berci vagyok esküvői fotós. A Budapesti Metropolitan Egyetem fotográfia képzésén tanultam. Kedvenc témám az esküvők és rendezvények fotózása. Az elmúlt évek során rengeteg esküvőt fotóztam. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, utazni, közben új helyeket felfedezni. Szabadidőmben sokat úszom és kirándulok.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés az esküvői fotózással kapcsolatban.

Hol vállalsz esküvői fotózást?

Az egész országban és akár külföldön is örömmel fotózom az esküvőket.

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg a fotókat?

Az átadott fotók száma: 800 db fotó. Az esküvő után 7 napon belül 30 db fotóból álló válogatást küldök. Az összes fotót pedig az esküvő után 28 napon belül tudom átadni. Az átadott fotók száma: 800 db fotó. Az összes képet digitális utómunkával, szerkesztéssel készítek el a weboldalamon található minőségben és fényelésben. A fotókat nagy felbontású, JPG formátumban, 5472 x 3648 pixeles felbontásban adom át. Ez a felbontás tökéletes minőséget biztosít, akár hatalmas vászonképek, poszterek, fotókönyvek, papírképek nyomtatásához, 4K TV-n való vetítéshez, social média felületekre való feltöltéshez, weboldalakon való publikáláshoz. A fotókat Google Drive-on és online fotóalbumban adom át.

  Mikor és hogyan kérjünk árajánlatot?

  A részletes árajánlathoz 3 fontos információ szükséges:

  • Mikor lesz az esküvő?
  • Hol lesz az esküvő?
  • Várhatóan mettől – meddig szeretnétek fotóst az esküvőre?

  A részletes árajánlatkérésnél megoszthatod velem ezeket az információkat is.

  Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

  Teljesen természetes, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. Sokan nem szeretik, ha egy fotózáson kell résztvenni. Érdemes az esküvő előtti évben vagy az esküvő előtt néhány hónappal egy jegyes fotózást / páros fotózást készítenünk. Tökéletes randi program lesz a fotózás. Szívesen segítek ötletekkel, tanácsokkal, tippekkel a fotózás előtt és a fényképezés során is folyamatosan segítek.

  A jegyes fotózás és a kreatív fotózás első részében nem készítek külön beállított pózolós képeket. Szeretem a természetes és pózolás mentes fotókat. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat a fotózáson és elégedettek lesztek a képekkel. Az esküvőn így már nektek sem lesz feszengős és szokatlan a fotózás.

  Árajánlatkérés

  Árajánlatkéréssel vagy kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a lent megadott elérhetőségeimen.

  Esküvői fotózás - Árajánlatkérés

  Kapcsolat

  Geberle Berci Photography

  Email cím:

  web (kukac) geberleberci (pont hu)

  Telefonszám:

  +36 30 361 58 34

  Geberle Bertalan e.v.

  Székhely / cím:
  1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 11

  Adószám:
  58372885-1-41

  Nyilvántartási szám:
  56892772