Esküvői fotózás

Jegyesfotózás, kreatív esküvői fotózás, esküvői fotókönyv

Geberle Berci Photography

Kreatív, modern esküvői képek készítése, személyre szabottan Nektek.

ESKÜVŐI FOTÓZÁS GALÉRIA

Ezen az oldalon a felhasználói élmény érdekében webes felületre optimalizáltam a képeket. Nagy felbontásban, kiváló minőségben, 110 db képet az esküvő fotók galériában ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Jegyesfotózás

JEGYESFOTÓZÁS

A jegyesfotózás során egy közvetlenebb fotósorozatot készítek rólatok. Míg az esküvői fotóknak maga az ünnep és a formálisabb ruha adja meg az alaphangot, addig az eljegyzési képeknél Ti, a kapcsolatotok és az egyéniségetek a meghatározó.

Esküvői készülődés

ESKÜVŐI KÉSZÜLŐDÉS

Az esküvőtök napján az előkészületektől fotózom. A készülődés általában 10-12 óra körül kezdődik. Ilyenkor szoktam lefotózni a menyasszonyi ruhát, az esküvői cipőt, gyűrűket. A készülődésnél fotózom még az utolsó simításokat is az esküvői sminken.

Esküvői hangulat

ESKÜVŐI HANGULAT

Minden esküvőnek más-más a hangulata. Lehet egy lazább, vintage stílus, vagy inkább egy elegáns, letisztult style. Minden apró részlet fontos. Az esküvői asztal, dekoráció, meghívó és a kiegészítők. Ezek adják azt a pluszt, amitől az esküvő ünneppé válik.

Esküvői szertartás

SZERTARTÁSOK FOTÓZÁSA

A szertartásokon a fontos pillanatokat fotózom. Észre sem fogjátok venni, hogy ott vagyok mellettetek néhány méterre. Ezután jöhet a csokordobás pillanatának megörökítése. Majd ezt követi a nagy csoportkép és a kis csoportos fotózás a családdal, barátokkal, ismerősökkel, munkatársakkal.

KREATÍV ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Szeretem a modern, romantikus, elegáns és időtálló fotókat. A kreatív fotózáson az unalmas, kötelező pózolásokat kihagyjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. A kreatív fotózást általában egy külön napon vagy az esküvő napján készítem.

Lagzi fotózás

ESKÜVŐI VACSORA, LAGZI, PARTY

A szertartások után kezdődhet az esküvői lagzi fotózása. A vacsora után jöhetnek a játékok, tortavágás és a menyasszonytánc, menyecsketánc pillanatainak megörökítése. Akár hajnali 2-ig is az esküvőtökön leszek, így minden pillanatról lesz fotó az éjszaka is.

szív

MODERN
ESKÜVŐI
FOTÓZÁS

Az esküvői fotózáson a hagyományos képek mellett, a legdivatosabb beállításokig készítek képeket rólatok. Természetesen mindig szem előtt tartva a kéréseiteket, a Ti egyéniségeteket is. Riportfotó szerűen megörökítem a pillanatokat, az esküvő hangulatát és az érzelmeket.

fényképezőgép

MEGBÍZHATÓSÁG
MINŐSÉG
ELÉRHETŐ ÁR

Esküvő fotóim minőségére, a sok éves fotós tapasztalatom a garancia. Így a képek alapján könnyen el tudjátok dönteni, hogy engem szeretnétek -e az esküvői fotósotoknak a nagy napon.

ajándék

AJÁNDÉK
FOTÓKÖNYV &
JEGYESFOTÓZÁS 

Kérjetek árajánlatot esküvői fotózásra 2019. március 17-ig. A lefoglalt időpont után, Tiétek egy ingyenes jegyes-fotózás & ajándék fotókönyv. 

Ha tetszik az oldal, kérlek oszd meg az ismerősöddel, hiszen tavasszal sok párnál elkezdődött az esküvő szervezés! 🙂

“Örülünk, hogy téged választottunk.
Nagyon jó érzés volt nekünk, amikor
mondtad, hogy ha esni fog az eső,
akkor is megoldjuk a fotózást,
maximum a jövő héten is leutazol
hozzánk, de összehozzuk. Elképesztően
király az összes fotó, fantasztikus
érzés újra megnézni őket és tényleg
baromira jó a hozzáállásod,
nagyon profi vagy!!!”

Vera & Gergő

“Köszönjük szépen a munkádat Berci!
Jó ötlet volt az esküvőnk előtti
jegyesfotózás. Azok a képek is nagyszerűek lettek. Így már az esküvőn nem is izgultunk a fotózáson. Nagyon jól éreztük magunkat az egész napon.
Klassz volt, hogy Te mindenben tudtál
segíteni nekünk. Látszik, hogy szereted
a munkádat. További sok sikert
kívánunk Neked!”

Betti & Attila

“Egyszerűen imádjuk az esküvői fotókönyvünket! Nagyon tetszett, hogy mi választhattuk ki a képeket hozzá. Szuper, hogy az esküvőnk után fantasztikusan gyorsan 2 napon belül megkaptuk a Facebook és Insta képeket. A többi képre is csak 4 hetet vártunk, ahogy megbeszéltük. Csodálatos volt az esküvő, és örülünk, hogy te fotóztad az esküvőnket.”

Netti & Imre

cover

AJÁNDÉK ESKÜVŐI FOTÓKÖNYV

Kérjetek árajánlatot esküvői fotózásra 2019. március 17-ig. A lefoglalt időpont után, Tiétek egy ingyenes jegyesfotózás & ajándék fotókönyv. 🙂

KÉRDÉSEK-VÁLASZOK

Milyen eseményeket dokumentál egy esküvői fotós?

Az esküvői fotózás első eseménye általában a készülődés fotózása. Elsőként fotó készül a menyasszonyi ruháról, cipőről, csokorról, kiegészítőkről és a gyűrűről. Ezután a vőlegény készülődéséről. A menyasszonynál pedig az utolsó igazításról készülnek a fotók: ruha megkötése vagy cipzározása, fülbevaló, nyaklánc és az utolsó “simítás” a sminken. Ezeket a fotókat általában egy órával a vendégvárás előtt készítem el.

A következő fotózás arról szól, amikor a vőlegény meglátja a menyasszonyt. Képek készülnek még a vendégvárásról, lánykikérésről, búcsúzkodásról. Minden esküvő más és más, ezért általános fotós forgatókönyv nincs. A szertartások után készítem el a kis csoportfotókat és a nagy közös csoportképet is. Ezután következik a csokordobás.

A kreatív fotózást, beállított képeket érdemes az esküvő előtti vagy utáni napokban elkészíteni. Sajnos sok esetben 10 és 16 óra között szeretnék elkészíteni ezeket a képeket. Napos időben ilyenkor a legrosszabbak a fények, nagyon erős, kontrasztos. Ha más időpont nincs a fotózásra, akkor árnyékos részen érdemes elkészíteni a képeket.

Az étteremben még az üres, szépen feldíszített asztalokról készítem el a fotókat. Utána pedig jöhet a lagzi, vacsora, party fotózása. A vacsora, tortavágás, játékok, tánc, buli, menyasszonytánc, menyecsketánc. Sok esetben egészen hajnali 1-ig vagy akár hajnali 2-ig. 🙂

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. 🙂 Ez teljesen természetes, sokan csak az esküvőn találkoznak elsőként fotóssal. A fotózás első részében nem is készítek külön “pózolós” képeket. Minden beállításnál segítek és instruállak Titeket. Sok fotót már előre megtervezhetünk. Az esküvő előtti hónapokban érdemes összehoznunk egy jegyesfotózást. Így az esküvőn a kreatív képek készítésekor már Nektek sem lesz szokatlan egy ilyen fotózás. 😉

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotónkat?

Az utómunka általában 3-6 hétig tart az esküvői fotózás után. Természetesen, ha az esküvő után néhány napon belül szeretnétek Instagram-on és Facebook-on is posztolni 1-2 esküvői fotót, akkor online küldök pár képet Nektek. 😉 Egy egész napos esküvő fotózásakor (12 órától – hajnali 1 óráig, 120 fővel), körülbelül 600-800db fotót adok át a következő formátumban:

  • 1db 16GB-os pendrive-on (fotók) – fotó pendrive

 

  • 1db 8GB-os pendrive-on (4K videó – fotó slideshow) – slideshow pendrive

 

  • 1db A4-es prémium minőségű 24 oldalas fotókönyv

 

  • Webes fotóalbum (egyedi linkkel, jelszóval)

 

Az összes fotót megszerkesztem (vágás, fényerősség, kontraszt, élesség, színhőmérséklet, színtelítettség). Az esküvő 100 fotóját külön FineArt technikával dolgozom ki: fekete-fehér képek, külön szerkesztett fotók, alap retusált képek. Összesen 4 mappában találhatóak a képek:

  • Szerkesztett képek – 5000×3333 pixeles felbontásban. (nyomdai felhasználáshoz optimalizálva)

 

  • Szerkesztett képek – 2048×1365 pixeles felbontásban (közösségi oldalakra, weboldalakra optimalizálva)

 

  • FineArt szerkesztett képek – 100db fotó – 5000×3333 pixeles felbontásban. (nyomdai felhasználáshoz optimalizálva)

 

  • FineArt szerkesztett képek – 100db fotó -2048×1365 pixeles felbontásban (közösségi oldalakra, weboldalakra optimalizálva
Budapesten kívül is vállalsz esküvői fotózást?

Természetesen, igen! 🙂 Például egy szombaton megrendezett balatoni esküvőre, már pénteken este elindulok Budapestről. A Balatonon pedig pénteki, szombati és vasárnapi napra is szállást foglalok. Így szombaton az esküvőtök napján, néhány km-en belül leszek az esküvő helyszínétől az induláskor. Ha Budapesttől 100 km-re található a helyszín, akkor pedig szombaton délelőtt indulok.

Hány órától vállalod az esküvői fotózást?

Körülbelül délután 11-15 órától kezdődik egy esküvői fotózás, ami általában a készülődéssel vagy a szertartással indul.

Hány óráig vállalod az esküvői fotózást?

Körülbelül hajnali 1 vagy hajnali 2 óráig. Egy profi szolgáltató miatt nem kell kapkodnotok a lagziban éjszaka sem. 🙂

Tartalmazza az árajánlat az összes utazási költséget is?

Igen! Minden egyedi árajánlatom tartalmazza az utazási költségemet és a szállás díját is, amennyiben az esküvő helyszínének közelében foglalok szállást.

Mikor és hogy érdemes foglalni esküvői fotóst?

Érdemes 1 évvel az esküvőtök előtt. Ha például 2020-ban nyáron lesz az esküvő, mindenképpen érdemes már most nyáron lefoglalni a helyszíneket és az esküvői szolgáltatókat. Az árajánlatkéréskor az összes adat megadása után. Egy részletes árajánlatot küldök a megadott email címre 24 órán belül.

Geberle Berci

Esküvői fotós Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket. Úgy gondolom, hogy az esküvői fotózás nem csak munka és kihívás. Az esküvői fotózás olyan terület, ahol a kreativitás és a látásmód is kiteljesedik. Fotó dokumentációmmal egy történetet mesélek el egy csodálatos napról.

♥ 130 fotózott esküvő az elmúlt 10 évben
♥ Minőségi esküvői fotók
♥ Kreatív, modern esküvői fotózás
♥ Professzionális Canon és Apple technika

Szeretem a modern, romantikus, elegáns és időtálló fotókat. A kreatív fotózáson az unalmas, kötelező pózolásokat kihagyjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. 🙂 A szertartáson viszont valószínűleg észre sem veszitek majd, hogy veletek voltam és lefotóztam a legjobb pillanatokat. 🙂

Geberle Berci Photography

06303615834

web@geberleberci.hu

www.geberleberci.hu

Ha tetszenek a fotóim, kövessetek a közösségi oldalaimon:

ÁRAJÁNLATOT KÉREK
ESKÜVŐI FOTÓZÁSRA

Fotózás

Fotók átadása