fbpx

Esküvői fotózás

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket. Úgy gondolom, hogy az esküvői fotózás nem csak munka és kihívás. Az esküvői fotózás olyan terület, ahol a kreativitás és a látásmód is kiteljesedik. Fotó dokumentációmmal egy történetet mesélek el egy csodálatos napról. Szeretem a modern, romantikus, elegáns és időtálló fotókat. A kreatív fotózáson az unalmas, kötelező pózolásokat kihagyjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. A szertartáson viszont valószínűleg észre sem veszitek majd, hogy veletek voltam és lefotóztam a legjobb pillanatokat.

Esküvői fotók

Még több fotót az Esküvői fotózás – Fotóalbumban találhattok.

AJÁNDÉK FOTÓKÖNYV & Ingyenes jegyes-fotózás

Kérjetek árajánlatot esküvői fotózásra 2019. január 27-ig. A lefoglalt időpont után Tiétek egy ingyenes jegyes-fotózás & ajándék fotókönyv.

Miért a Geberle Berci Photography?

♥ 127 fotózott esküvő az elmúlt 10 évben

♥ Jó hangulatú fotózás

♥ Fiatalos, kreatív, modern stílus

♥ Professzionális Canon és Apple technika

♥ Elérhető ár, pontos határidő

Kérdések-Válaszok

Gyakori kérdések az esküvői fotózással kapcsolatban.

Milyen eseményeket, pillanatokat dokumentál egy esküvői fotós?

Az esküvő fotózás első eseménye általában a készülődés fotózása. Elsőként fotó készül a menyasszonyi ruháról, csokorról, kiegészítőkről és a gyűrűről. Ezután a vőlegény ruhájáról, kiegészítőiről majd arról a pillanatról, amikor felveszi a mellényét, zakóját, beköti a cipőfűzőjét, felveszi az óráját. A menyasszonynál pedig az utolsó “simításokról” készülnek a fotók: ruha megkötése, cipzározása, fülbevaló, nyaklánc és az utolsó igazítás a sminken: szemceruza, rúzs és a végén a parfüm.

Ezeket a fotókat általában egy órával a vendégvárás előtt készítem el. A következő csodálatos fotózás arról szól, amikor a vőlegény meglátja a menyasszonyt. Képek készülnek még a vendégvárásról, lánykikérésről, búcsúzkodásról. Minden esküvő más és más, ezért általános fotós forgatókönyv nincs. A szertartások után készítem el a kis csoportfotókat és a nagy közös csoportképet is. Ezután következik a csokordobás. Az étteremben még az üres, szépen feldíszített asztalokról készítem el a fotókat. A kreatív fotózás, beállított képek vagy az esküvő előtti / utáni hetekben vagy az esküvő napján 18 és 20 óra között készül.

Milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotónkat?

Az utómunka általában 3-5 hétig tart az esküvői fotózás után.

Hány héten belül készülnek el a fotók?

Általában az esküvői fotókat a következő formátumban adom át:

1db 16GB-os pendrive-on (fotók) – fotó pendrive

1db 8GB-os pendrive-on (fotó slideshow) – slideshow pendrive

1db A4-es prémium minőségű 24 oldalas fotókönyvben

Webes fotóalbum (egyedi linkkel, jelszóval)

Hány órától vállalod a fotózást?

Körülbelül délután 12-14 órától kezdődik egy esküvői fotózás.

Hány óráig vállalod a fotózást?

Körülbelül hajnali 1-2 óráig. Egy profi szolgáltató miatt nem kell kapkodnotok a lagziban sem. Ha a menyasszony tánc, csak 0:45-kor kezdődik és utána az átöltözéssel is, csak 1 óra körül végeztek, akkor sem maradtok fotók nélkül az utolsó eseményekről sem.

Budapesten kívül is vállalsz esküvői fotózást?

Természetesen, igen! 🙂 Például egy szombaton megrendezett debreceni esküvőre, már pénteken este elindulok Budapestről. Debrecenben pedig pénteki, szombati és vasárnapi napra is szállást foglalok. Így szombaton az esküvőtök napján, néhány km-en belül leszek az esküvő helyszínétől az induláskor.

Tartalmazza az árajánlat a pendrive-ot, fotókönyvet, utazási költséget is?

Igen! Az árajánlatban pontosan szerepel, hogy milyen formátumban adom át a képeket. Például: pendrive, slideshow pendrive, fotókönyv, papírképek, online fotóalbum, stb. A megadott ár tartalmazza az utazási költségemet és a szállás díját is, amennyiben az esküvő helyszínének közelében foglalok szállást.

Érdeklődés

Ha még nem szeretnél idén vagy nincs időd most árajánlatot kérni, üzenetet küldeni esküvői fotózásra, kérlek töltsd ki az adatokat és néhány napon belül felveszem a kapcsolatot Veled.

BLOG

Fotókat, érdekes írásokat: információkat, ötleteket, saját véleményemet, gondolataimat olvashatjátok a blogomban.

TOP 3 hiba egy esküvői fotós forgatókönyben

TOP 3 hiba egy esküvői fotós forgatókönybenEgy forgatókönyvet megírni nem nehéz. Hibátlanul megtervezni, azonban kihívást jelenthet még a legtapasztaltabb esküvő szervezőknek is. Néhány esküvőn nincs rendezvényszervező, ceremóniamester vagy vőfély. Ilyenkor a...

Professzionális eszközökből is kell egy tartalék

Professzionális eszközökből is kell egy tartalékSokszor több óra is eltelik az esküvő előtti napokban a készülődéssel a fotósnak. Egy profi esküvői fotós havonta viszi szervizbe átnézetni és tisztíttatni a fényképezőgépeit, objektíveit. Az esküvő előtt minden...

Milyen egy esküvői fotós megbeszélés?

Milyen egy esküvői fotós megbeszélés?Szeretem az esküvői megbeszéléseket, az első találkozókat. 🙂 Ilyenkor ismerjük meg egymást a jegyespárral, ami nagyon fontos a fotózás miatt is. Általában január-február-március hónapban találkozunk (tavaszi-nyári esküvők esetén)....

Árajánlatkérés esküvői fotózásra

Események fotózása:

Fotók átadása:

AJÁNDÉK FOTÓKÖNYV
ÉS INGYENES

JEGYES-FOTÓZÁS

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

 

Hamarosan küldöm az információkat!