fbpx

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás a Geberle Berci Photography-val. Előre lefoglalt időpontban, gyönyörű stúdióban Budapesten a IV. kerületben. Kellemes hőmérsékletben, karácsonyi dekorációval és a legmodernebb fényképezőgéppel készítem a karácsonyi és téli fotókat. Gyere karácsonyi fotózásra a családdal, pároddal vagy a barátaiddal.

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést karácsonyi fotózásra és a megadott email címre küldöm a részletes információkat.

Érdeklődés - Karácsonyi fotózás

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a karácsonyi fotózással kapcsolatban.

Hogyan lehet időpontot foglalni?

Időpontot ezen az oldalon az időpontfoglalás űrlapon tudsz foglalni. Légy szíves írd meg a nevedet, email címedet, telefonszámodat és válaszd ki a stúdiót és a szabad időpontot. 24 órán belül emailben küldöm a további információt a karácsonyi fotózásról és a foglalásról.

Szükséges foglalót fizetni a fotózáshoz?

A kiválasztott stúdiót és időpontot csak a foglaló fizetése után tudom visszaigazolni. Ezzel kapcsolatban minden információt és a foglalóhoz szükséges adatot email-ben küldök az időpontfoglalástól számítva 24 órán belül.

Milyen egy karácsonyi fotózás?

Érdemes 5-10 perccel előbb érkeznetek már abban a ruhában, amiben szeretnétek a fotókon szerepelni. Megmutatom Nektek a karácsonyi stúdiót és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, ha szükséges folyamatosan instruállak titeket. Sok olyan pillanat van, amikor a háttérből fotózom és nem irányítok senkit, hogy ne csak beállított képek legyenek. Több féle ruhát is hozhattok, így 2 vagy akár 3 féle szettel is elkészíthetjük a fotókat. Ha nem voltatok még ilyen fotózáson, úgy gondolod, hogy nem lehet rólad jó fotókat készíteni, akkor is gyertek nyugodtan. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat és szuper fotókat készítünk majd.

Állatot is hozhatunk? Hány fővel mehetünk?

Sajnos állatokat 2024-ben már csak szabadtéren fotózom, mert a legtöbb stúdió nem engedi a kutyás fotózásokat. A karácsonyi fotózásra kényelmesen maximum 8 fővel tudtok jönni összesen.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után 3 napon belül az összes eredeti fotót le tudod tölteni Google Drive-ról zárt rendszerből. Ebből választhatsz ki 5 + 40 db képet.

Az 5 + 40 db képet a kiválasztás után 7 napon belül utómunkázom.

JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket a megadott email címekkel, egyedi linkről, Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a számítógépedre, telefonodra, tabletedre, ami 6 hónapig elérhető a felhőben.

Vélemények

Néhány értékelés azoktól a pároktól, családoktól, akik részt vettek a karácsonyi stúdiós fényképezésen.

Imádjuk a fotókat! Kicsit izgultunk, mert finoman fogalmazva nem vagyok modell alkat. Párom pedig nem szereti, ha fotózzák. Berci végig segített és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Többször is át tudunk öltözni, így más hangulatú fotók is lettek. Sok olyan kép készült, amit nagyon szeretünk.

Réka és Balázs

Egy családi karácsonyi fotózást kaptunk ajándékba a barátoktól. Berci elképesztően profi, mégis laza és természetes volt végig. Nagyon jól kijött az idősökkel, gyerekekkel és kutyusunkkal Boróval is. Remekül éreztük magunkat! Még karácsony előtt a barátokkal is foglaltunk gyorsan egy időpontot a fotózásra. Köszi Berci mindent!

Anna és Norbi

Berci profizmusát, lelkiismeretes munkáját, stílusát és az emberekkel való kapcsolattartását és kapcsolatait is sokan megirigyelhetik. Párommal mind a ketten maximalisták vagyunk, ezért volt tökéletes választás ilyen színvonalas fotóssal dolgozni.

Bogi és Dani

Zalaegerszegből érkeztünk Budapestre megcsodálni a várost és a karácsonyi vásárt. Összekötöttük a karácsonyi fotózásunkat a hétvégi programjainkkal. Minden információt megkaptunk a helyszínről, parkolásról, pontos időpontról és a fotózásról. Klassz képek születtek. Tökéletes program volt az egész családnak. Köszönjük!

Zsuzsi és Péter

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, sok éve fotózom esküvőket, párokat, családokat, rendezvényeket. Szuper dolog a munkámban, hogy nincs egyforma fotózás és mindig találunk új ötleteket a képekhez. A Budapesti Metropolitan Egyetem fotográfia képzésén tanultam. Kedvenc témám az esküvők, párok és családok fotózása. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, utazni, közben új helyeket felfedezni. Szabadidőmben úszom, focizom, kirándulok.

Geberle Berci

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás után email-ben küldöm az információkat a karácsonyi fotózásról és a foglalóról, valamint a foglalás visszaigazolásáról.

Karácsonyi fotózás