fbpx
Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás 2022-ben is a Geberle Berci Photography-val. Előre lefoglalt időpontban, gyönyörű stúdióban, kellemes hőmérsékletben, karácsonyi dekorációval és a legmodernebb fényképezőgéppel készítem a karácsonyi és téli fotókat. Gyere karácsonyi fotózásra a családdal, pároddal vagy a barátaiddal. Kutyával is jöhettek bátran. Foglald le időben a karácsonyi fotózást!

Karácsonyi fotózás

Érdeklődés

Érdeklődés - Karácsonyi fotózás

Karácsonyfa

4 féle stúdió

Kényelmesen és gyorsan foglalhatsz időpontot, akár több stúdióba is a karácsonyi képek elkészítéséhez. A 4. és 5. kerületben található stúdiók közül is kiválaszthatod kedvencedet.

Felhő tárhely

Fotók a felhőben

A fotózás után 1 héten belül elkészítem az utómunkázott képeket, amit egy kattintással az email címedhez rendelt jogosultsággal csak te tudsz majd letölteni. A fotókat telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig 0-24 elérhetsz online is.

Ajándék

Ajándékkártya

Barátaidnak vagy a családodnak szeretnél egy meglepetés karácsonyi fotózást? Gyertek, akár 6 fővel is egy fotózásra! Foglalj időpontot még időben, hogy legyen egy szuper program a karácsonyi vásár előtt.

Ajándékozz élményt

Mi az aminek biztosan örülni fog a párod és az egész családnak, barátoknak erről meséltek karácsonykor? Egy karácsonyi fotózás. Tökéletes program még az ünnepek előtt egy közös fotózás. Dobjátok fel a hétköznapot vagy a hétvégét.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a karácsonyi fotózással kapcsolatban.

Hogy lehet foglalni időpontot?

Kérlek küldj egy érdeklődést ezen az űrlapon és pár órán belül küldöm a még szabad időpontot. Ha megfelelő valamelyik időpont neked, akkor 24 órán belül email-ben igazolom vissza a foglalást és küldöm a további részleteket és hasznos tippeket, ötleteket a fotózáshoz. Az időpontok visszaigazolását a beérkezett foglalások sorrendjében igazolom vissza.

Hogy zajlik a karácsonyi fotózás?

Minden fotózást az időpontfoglalás után email-ben 24 órán belül igazolok vissza. Az emailben a stúdió címét, fotózás pontos időpontját és sok hasznos információt küldök. Érdemes 5 perccel előbb érkeznetek. Megmutatom Nektek a karácsonyi stúdiót és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, ha szükséges folyamatosan instruállak Titeket. Sok olyan pillanat is van, amikor a háttérből fotózom és nem irányítok senkit, hogy ne csak beállított képek legyenek. Több féle ruhát is hozhattok, így akár 2-3 féle szettel is elkészíthetjük a fotókat. Ha nem voltatok még ilyen fotózáson, úgy gondolod, hogy nem lehet rólad jó fotókat készíteni, akkor is gyertek nyugodtan. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat és szuper fotókat készítünk majd. Összesen 30 db fotót adok át utómunkázva. Ezeket a legjobb, kedvenc képeket a helyszínen a fotózás vége felé szoktuk kiválasztani.

Hogy fővel jöhetünk?

A karácsonyi fotózásra kényelmesen 6 fővel fértek el. Nyugodtan szóljatok a barátoknak, családnak is.

Kutyát is hozhatunk?

Imádok fotózni kutyákat is. A legtöbb stúdió kutyabarát, de kérlek előre jelezzétek, ha kutyussal érkeztek a fotózásra.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózáson 30 db kép készül. Ezeket a képeket utómunkázom. 2048 pixeles webes és 5000 pixeles nagy felbontású formátumban, JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket a megadott email címeddel, egyedi linkről Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a számítógépedre, telefonodra, tabletedre. A fotókat a több féle optimalizálásnak köszönhetően bármilyen felületen felhasználhatod: közösségi média, weboldalak, naptár, fotókönyv, papírképek. A képeket a fotózás után 1 héten belül tudjátok letölteni. A 2021. december 17-18-19 fotózás képei pedig 1-2 napon belül: 2021. december 20-án tölthető le.

Milyen ruhában érdemes jönni?

Tökéletes fotókat készíthetünk, ha stílusban kicsit összeöltöztök. Ha mind a ketten elegáns ruhába jöttök, váltásnak szuper egy világos póló, kék farmer style, utána lehet egy közös karácsonyi pulcsis vagy akár pizsamás fotózás menő zoknival. Cipőben, bakancsban és zoknikban vagy mezítláb is készíthetünk fotókat. Többször is át tudtok öltözni a fotózás alatt. 

Ajándékkártyát is vásárolhatok?

Ha karácsonyi ajándékba szeretnél adni egy fotózást, az ajándékkártyát egészen jövő év végéig azaz 2022. december 31-ig lehet felhasználni: karácsonyi fotózásra, páros fotózásra, kismama fotózásra, családi fotózásra. A 2021-es karácsonyi fotózásra, csak a weboldalon található szabad időpontokra lehet felhasználni az ajándékkártyát. A foglalás 24 órán belül email-ben kerül visszaigazolásra.

Hol vannak a stúdiók?
Karácsonyi fotózás Budapest

Vélemények

Néhány értékelés azoktól a pároktól, családoktól, akik részt vettek a karácsonyi stúdiós fényképezésen.

Réka és Balázs

Imádjuk a fotókat! Kicsit izgultunk, mert finoman fogalmazva nem vagyok modell alkat. Párom pedig nem szereti, ha fotózzák. Berci végig segített és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Többször is át tudunk öltözni, így más hangulatú fotók is lettek. Sok olyan kép készült, amit nagyon szeretünk.

Anna és Norbi

Egy családi karácsonyi fotózást kaptunk ajándékba a barátoktól. Berci elképesztően profi, mégis laza és természetes volt végig. Nagyon jól kijött az idősökkel, gyerekekkel és kutyusunkkal Boróval is. Remekül éreztük magunkat! Még karácsony előtt a barátokkal is foglaltunk gyorsan egy időpontot a fotózásra. Köszi Berci mindent!

Bogi és Dani

Berci profizmusát, lelkiismeretes munkáját, stílusát és az emberekkel való kapcsolattartását és kapcsolatait is sokan megirigyelhetik. Valóban olyan fotókat kaptunk, amit megálmodtunk. Párommal mind a ketten maximalisták vagyunk, ezért volt tökéletes választás ilyen színvonalas fotóssal dolgozni.

Péter

Zalaegerszegből érkeztünk Budapestre megcsodálni a várost és a karácsonyi vásárt. Összekötöttük a karácsonyi fotózásunkat a hétvégi programjainkkal. Minden információt megkaptunk a helyszínről, parkolásról, pontos időpontról és a fotózásról. Klassz képek születtek. Tökéletes program volt az egész családnak. Köszönjük!

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket, párokat, családokat, rendezvényeket. Szuper dolog a munkámban, hogy nincs egyforma fotózás és mindig találunk új ötleteket a képekhez.

A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni. Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek, családoknak.

Geberle Berci
Ezüstgerely Művészeti Pályázat

Különdíj

Microsoft SkyDrive

I. hely

Google Photography Prize

TOP 100

Országos Diákfotó Pályázat

I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete

II. hely

Honvédelmi Minisztérium

III. hely