fbpx

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás 2023-ban is a Geberle Berci Photography-val. 😊 Előre lefoglalt időpontban, gyönyörű stúdióban Budapesten a IV. kerületben. Kellemes hőmérsékletben, karácsonyi dekorációval és a legmodernebb fényképezőgéppel készítem a karácsonyi és téli fotókat. Gyere karácsonyi fotózásra a családdal, pároddal vagy a barátaiddal. Kutyával is jöhettek bátran a Mimosa nevű teremhez. 🐶 Foglald le időben a karácsonyi fotózást!

Csomagok

50 perces fotózás
Összes eredeti fotó átadása online a fotózás után 3 napon belül
Az összes fotót ti választatjátok ki
40 db kiválasztott utómunkázott fotó (ebből 5 db retusált kép)
Tartalmazza a stúdió díját is
Kiválasztott fotók elkészítése a kiválasztás után 7 napon belül

40.000 forint

Online foglalással, foglaló utalásával (online utalás: 15.000 forint + helyszínen: 25.000 forint).
Összesen: 40.000 forint.

Több féle stúdió

Kényelmesen és gyorsan foglalhatsz időpontot a fotózásra a legszebb budapesti stúdiókhoz. Több féle stúdió közül is kiválaszthatod a kedvencedet a karácsonyi képek elkészítéséhez.

Fotók a felhőben

A fotózás után 3 napon belül feltöltöm az összes eredeti fotót. A 40 db kiválasztott fotót utómunkázom és a 40 fotó közül még 5 db fotót retusálom. A fotókat telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig online felhőből tudjátok letölteni.

Ajándékkártya

Párodnak, barátaidnak vagy a családodnak szeretnél egy meglepetés fotózást? Ajándékkártya szabadtéri páros fotózásra, karácsonyi fotózásra vagy családi fotózásra, amit egészen a jövő évig azaz 2024 december 31-ig lehet felhasználni.

Foglalj időpontot még időben!

Mi az aminek biztosan örülni fog a párod és az egész családnak, barátoknak erről meséltek karácsonykor? 🎁 Egy karácsonyi fotózás! Tökéletes program még az ünnepek előtt egy közös fotózás. Dobjátok fel a hétköznapot ezzel a szuper eseménnyel! 😊🎄

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a karácsonyi fotózással kapcsolatban.

Hogyan lehet időpontot foglalni?

Időpontot ezen az oldalon az Időpontfoglalás űrlapon tudsz foglalni. Írd meg a nevedet, email címedet, telefonszámodat és válaszd ki a stúdiót majd a hozzákapcsolódó időpontot.

Ezután email-ben küldöm a további információt.

Az időpontfoglalás után 24 órán belül jelentkezem email-ben.

Milyen egy karácsonyi fotózás?

Érdemes 5-10 perccel előbb érkeznetek már abban a ruhában, amiben szeretnétek a fotókon szerepelni. Megmutatom Nektek a karácsonyi stúdiót és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, ha szükséges folyamatosan instruállak titeket. Sok olyan pillanat van, amikor a háttérből fotózom és nem irányítok senkit, hogy ne csak beállított képek legyenek. Több féle ruhát is hozhattok, így akár 2-3 féle szettel is elkészíthetjük a fotókat. A stúdióban a teremben bent csak mi vagyunk, amikor átöltöztök én kint várlak titeket a terem előtt. Ha nem voltatok még ilyen fotózáson, úgy gondolod, hogy nem lehet rólad jó fotókat készíteni, akkor is gyertek nyugodtan. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat és szuper fotókat készítünk majd. Összesen 40 db fotót adok át utómunkázva és ebből 5 db fotót retusálva. Az összes eredeti fotót néhány napon belül letölthetitek a fotózás után és ebből választhatjátok ki a kedvenc 40 db képet a fotók sorszámát megírva email-ben.

Kutyát is hozhatunk? Hány fővel mehetünk?

A karácsonyi fotózásra kényelmesen 8 fővel tudtok jönni összesen. A következő stúdióban lehetséges a kutyás fotózás: Mimosa. Imádok fotózni kutyákat is, de légy szíves előre jelezzétek, ha kutyussal / cicával érkeztek a fotózásra.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után 3 napon belül az összes eredeti fotót le tudjátok tölteni. Ebből választhattok ki 40 db képet.

JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket a megadott email címekkel, egyedi linkről, Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a számítógépedre, telefonodra, tabletedre 1 évig elérhető.

Karácsonyi fotózás Budapest

Vélemények

Néhány értékelés azoktól a pároktól, családoktól, akik részt vettek a karácsonyi stúdiós fényképezésen.

Imádjuk a fotókat! Kicsit izgultunk, mert finoman fogalmazva nem vagyok modell alkat. Párom pedig nem szereti, ha fotózzák. Berci végig segített és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Többször is át tudunk öltözni, így más hangulatú fotók is lettek. Sok olyan kép készült, amit nagyon szeretünk.

Réka és Balázs

Egy családi karácsonyi fotózást kaptunk ajándékba a barátoktól. Berci elképesztően profi, mégis laza és természetes volt végig. Nagyon jól kijött az idősökkel, gyerekekkel és kutyusunkkal Boróval is. Remekül éreztük magunkat! Még karácsony előtt a barátokkal is foglaltunk gyorsan egy időpontot a fotózásra. Köszi Berci mindent!

Anna és Norbi

Berci profizmusát, lelkiismeretes munkáját, stílusát és az emberekkel való kapcsolattartását és kapcsolatait is sokan megirigyelhetik. Párommal mind a ketten maximalisták vagyunk, ezért volt tökéletes választás ilyen színvonalas fotóssal dolgozni.

Bogi és Dani

Zalaegerszegből érkeztünk Budapestre megcsodálni a várost és a karácsonyi vásárt. Összekötöttük a karácsonyi fotózásunkat a hétvégi programjainkkal. Minden információt megkaptunk a helyszínről, parkolásról, pontos időpontról és a fotózásról. Klassz képek születtek. Tökéletes program volt az egész családnak. Köszönjük!

Zsuzsi és Péter

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, sok éve fotózom esküvőket, párokat, családokat, rendezvényeket. Szuper dolog a munkámban, hogy nincs egyforma fotózás és mindig találunk új ötleteket a képekhez.

A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni. Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek, családoknak.

Geberle Berci

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás után 24 órán belül email-ben küldöm az információkat a karácsonyi fotózásról, a foglalóról és a foglalás visszaigazolásáról.

Karácsonyi fotózás - Időpontfoglalás