fbpx
Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás 2022-ben is a Geberle Berci Photography-val. Előre lefoglalt időpontban, gyönyörű stúdióban Budapesten a IV. és XI. kerületben. Kellemes hőmérsékletben, karácsonyi dekorációval és a legmodernebb fényképezőgéppel készítem a karácsonyi és téli fotókat. Gyere karácsonyi fotózásra a családdal, pároddal vagy a barátaiddal. Kutyával is jöhettek bátran. Foglald le időben a karácsonyi fotózást, már csak néhány szabad időpont érhető el!

Karácsonyfa

Több féle stúdió

Kényelmesen és gyorsan foglalhatsz időpontot a fotózásra a legszebb budapesti stúdiókhoz. Több féle stúdió közül is kiválaszthatod a kedvencedet a karácsonyi képek elkészítéséhez. Már csak néhány szabad stúdió érhető el!

Felhő tárhely

Fotók a felhőben

A fotózás után néhány napon belül feltöltöm a felhőbe az összes eredeti fotót. A kiválasztott fotók közül 30 db fotót utómunkázok és 5 db fotót retusálok. A fotókat telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig 0-24 elérhetsz online is.

Ajándék

Ajándékkártya

Párodnak, barátaidnak vagy a családodnak szeretnél egy meglepetés fotózást? Ajándékkártya szabadtéri páros fotózásra, karácsonyi fotózásra vagy családi fotózásra, amit egészen jövő évig azaz 2023. december 31-ig lehet felhasználni.

Greendoor – IV. kerület

60 négyzetméteres terem, 4 tematikusan berendezett sarok, különféle kellékek és kiegészítők, természetes fényt biztosító nagy ablakok. Sokoldalúsága és lehetőségei miatt tökéletes karácsonyi fotózáshoz.

Skandi – XI. kerület

Klimatizált, padlózata csiszolt, ipari beton padlófűtéssel. A terem letisztult, skandináv designnal és egy konyhaszigettel. 60 négyzetméteres szuper nagy terekkel.

 

Érdeklődés

Más időpontban szeretnél jönni? Később tervezed a foglalást? Küldj egy érdeklődést karácsonyi fotózásra és a megadott email címre küldöm a részletes információkat és az új szabad időpontokat!

Érdeklődés - Karácsonyi fotózás

50 perces fotózás
Összes eredeti fotó átadása online
30 db utómunkázott fotó + 5 db retusált kép
Tartalmazza a stúdió díját is!

45.000 forint

Online foglalással, foglaló utalásával (15.000 forint). Összesen: 45.000 forint!

Foglalj időpontot még időben!

Mi az aminek biztosan örülni fog a párod és az egész családnak, barátoknak erről meséltek karácsonykor? Egy karácsonyi fotózás! Tökéletes program még az ünnepek előtt egy közös fotózás. Dobjátok fel a hétköznapot ezzel a szuper eseménnyel!

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a karácsonyi fotózással kapcsolatban.

Hogyan lehet időpontot foglalni?

Kérlek foglalj időpontot ezen az űrlapon és 24 órán belül küldöm a részletes információkat.

Milyen egy karácsonyi fotózás?

Érdemes 5-10 perccel előbb érkeznetek már abban a ruhában, amiben szeretnétek a fotókon szerepelni. Megmutatom Nektek a karácsonyi stúdiót és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, ha szükséges folyamatosan instruállak Titeket. Sok olyan pillanat is van, amikor a háttérből fotózom és nem irányítok senkit, hogy ne csak beállított képek legyenek. Több féle ruhát is hozhattok, így akár 2-3 féle szettel is elkészíthetjük a fotókat. A stúdióban csak mi vagyunk, amikor átöltöztök én kint várlak Titeket. Ha nem voltatok még ilyen fotózáson, úgy gondolod, hogy nem lehet rólad jó fotókat készíteni, akkor is gyertek nyugodtan. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat és szuper fotókat készítünk majd. Összesen 30 db fotót adok át utómunkázva és 5 db fotót retusálva. Az összes eredeti fotót néhány napon belül letölthetitek a fotózás után és ebből választhatjátok ki a kedvenc 35 db képet.

Hány fővel mehetünk? Kutyát is hozhatunk?

A fotózáson kényelmesen 8 fővel tudtok jönni. Imádok fotózni kutyákat is. A legtöbb stúdió kutyabarát, de kérlek előre jelezzétek, ha kutyussal / cicával érkeztek a fotózásra.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után néhány napon belül az összes eredeti fotót le tudjátok tölteni. Ebből választhattok ki 35 db képet. 30 db fotót utómunkázok + 5 db fotót retusálok.

A kiválasztott képeket egyszerűen bedobhatjátok egy Google Drive mappában, de email-ben is megírhatjátok nekem a kiválasztott fotók sorszámát.

2048 pixeles (hosszabbik oldal) webes és 5000 pixeles (hosszabbik oldal) nagy felbontású formátumban, JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket a megadott email címekkel, egyedi linkről Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a számítógépedre, telefonodra, tabletedre 1 évig 0-24.

Karácsonyi fotózás Budapest

Vélemények

Néhány értékelés azoktól a pároktól, családoktól, akik részt vettek a karácsonyi stúdiós fényképezésen.

Réka és Balázs

Imádjuk a fotókat! Kicsit izgultunk, mert finoman fogalmazva nem vagyok modell alkat. Párom pedig nem szereti, ha fotózzák. Berci végig segített és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Többször is át tudunk öltözni, így más hangulatú fotók is lettek. Sok olyan kép készült, amit nagyon szeretünk.

Anna és Norbi

Egy családi karácsonyi fotózást kaptunk ajándékba a barátoktól. Berci elképesztően profi, mégis laza és természetes volt végig. Nagyon jól kijött az idősökkel, gyerekekkel és kutyusunkkal Boróval is. Remekül éreztük magunkat! Még karácsony előtt a barátokkal is foglaltunk gyorsan egy időpontot a fotózásra. Köszi Berci mindent!

Bogi és Dani

Berci profizmusát, lelkiismeretes munkáját, stílusát és az emberekkel való kapcsolattartását és kapcsolatait is sokan megirigyelhetik. Valóban olyan fotókat kaptunk, amit megálmodtunk. Párommal mind a ketten maximalisták vagyunk, ezért volt tökéletes választás ilyen színvonalas fotóssal dolgozni.

Péter

Zalaegerszegből érkeztünk Budapestre megcsodálni a várost és a karácsonyi vásárt. Összekötöttük a karácsonyi fotózásunkat a hétvégi programjainkkal. Minden információt megkaptunk a helyszínről, parkolásról, pontos időpontról és a fotózásról. Klassz képek születtek. Tökéletes program volt az egész családnak. Köszönjük!

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket, párokat, családokat, rendezvényeket. Szuper dolog a munkámban, hogy nincs egyforma fotózás és mindig találunk új ötleteket a képekhez.

A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni. Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek, családoknak.

Geberle Berci

Érdeklődés

Az időpontfoglalása után 24 órán belül email-ben küldöm az információkat a karácsonyi fotózásról és a foglalás visszaigazolásáról.

 

Érdeklődés - Karácsonyi fotózás