fbpx

Karácsonyi fotózás

Az esküvői fotózások után ősz végétől – egészen áprilisig fotóstúdiókhoz költözöm át. 🙂 Kellemes hőmérsékletben, kényelmesen, előre egyeztetve, gyönyörű helyszíneken készítem a karácsonyi és téli képeket.

Foglalhatsz időpontot a fotózásra a pároddal vagy a barátaiddal is. Jöhettek bátran az egész családdal vagy a házi kedvenccel. De jöhetsz egyedül is egy téli portfólióra.

Az ünnepek előtt és az ünnepek után is készíthetünk fotókat. 🙂

Stúdiók

Több stúdió közül is kiválaszthatod pároddal, barátaiddal vagy családoddal a stílusotokhoz leginkább passzolót.

Karácsonyi fotózás

Mimosa – IV. kerület

Karácsonyi fotózás

Leone – IV. kerület

Karácsonyi fotózás

Xsite – XI. kerület

Karácsonyi fotózás

Green Door – IV. kerület

Karácsonyi fotózás

Silver – IV. kerület

Karácsonyi fotózás

Bali – IV. kerület

Karácsonyi fotózás

Arden – III. kerület

Karácsonyi fotózás

Sunday – III. kerület

Karácsonyi fotózás

NewYork – III. kerület

Geberle Berci

Esküvői fotózás - Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket, rendezvényeket, családokat és párokat stúdióban vagy a szabadban. A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni és teniszezni. Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek.

Fotózás

Már csak néhány szabad időpont maradt 2020-ban.

  • 1 órás fotózás a kiválasztott stúdióban
  • 30-50 db utómunkázott fotó átadása 3 napon belül
  • Fotók letöltése a felhőből online

25.000 forint
A megadott ár tartalmazza a stúdió díját is.

Egyeztesd gyorsabban a fotózást!

A karácsonyi időszakban a pontos és naprakész információkat email-ben és telefonon tudjuk egyeztetni. 😊

Kérdések-Válaszok

Hol vannak a stúdiók?

Green Door, Silver, Bali – 1047 Budapest, Károlyi István utca 10

Arden, Sunday, New York – 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

Mimosa, Leone – 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 16.

Xsite – 1117 Budapest, Galvani utca 6.

Hogy zajlik egy stúdió fotózás?

Miután egyeztettük a stúdiót és az időpontot, lefoglalom. Ezután beírom az adatainkat és elküldöm neked email-ben a pontos időpontot és a stúdió címét, stúdió nevét.

A kiválasztott stúdiónál a megadott időpontban találkozunk. Körbenézünk a karácsonyi szobában és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, folyamatosan instruállak Titeket. De sok olyan pillanat is van, amikor a háttérből fotózom és nem irányítalak Titeket, hogy ne csak beállított képek legyenek. 🙂

Ha nem voltatok még ilyen fotózáson, úgy gondolod, hogy nem vagy fotogén, akkor is gyertek nyugodtan. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat és szuper fotókat készítek majd. 🙂

Időpont egyeztetéshez, stúdió foglaláshoz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Miért nem látom a szabad időpontokat?

Novemberben és decemberben a karácsonyi lázban percenként változnak a szabad időpontok a stúdiókban. A fotózás időpontját és a stúdió lefoglalását ezért telefonon tudjuk egyeztetni. Így a lehető leggyorsabb és 100% biztosan a kiválasztott stúdióban és időpontban történhet a fotózás. Egyeztessük a fotózást online és hívni foglak a részletekkel kapcsolatban: vegyük fel a kapcsolatot egymással!

Maszkban fotózol?

Maszkban fotózom, 2 méteres távolságból. 😷 Nektek természetesen nem kell maszkban lenni a fotózás alatt. 😊 Az összes helyszínen minden fotózás előtt és után fertőtlenítik a stúdió teljes területét és felületét.

Hogy kapom meg a képeket?

A fotózáson körülbelül 30-50 db kép készül. Ezeket a képeket utómunkázom. 2048 pixeles webes és 5000 pixeles nagy felbontású formátumban JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket csak Te tudod letölteni a megadott email címeddel, egyedi linkről Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a képeket. Csupán kettő kattintással a gépeden, telefonodon és tableteden lehetnek a képek. A fotókat bármilyen felületen felhasználhatod: közösségi média, weboldalak, naptár, könyv, papírkép. Szívesen segítek ezekben is.

Fotózás egyeztetése

Már csak néhány szabad időpont maradt 2020-ban.

Geberle Berci
+36 30 36 15 834
web@geberleberci.hu