fbpx

Kedvenc reggelizőm 1.0

Szeretek jót enni, impozáns környezetben. Havonta néhány alkalommal szükségem van arra, hogy ne otthon reggelizzek. Ilyenkor mindig feltöltődöm új ötletekkel, projektekkel. 2020-ban 12 reggelizőt szeretnék bemutatni a blogon.

✍? Life

? 2020. január 1.

Grand Cafe Budapest

Azért az egyik kedvencem, mert 10 perc kényelmes sétával elérhető az otthonomtól. Csak végig kell gyalogolnom az Andrássy úton, így már a “korzózás” is élmény.

Sokan azt hinnék a nevéből, hogy ez egy megfizethetetlen és elegáns hely. Nekem teljesen átlagos a design, nincs benne semmi extra és nem is olyan drága.

Kecskesajtos, paradicsomos, rukkolás bagel a kedvencem. Mellé még kérek egy tojásrántottát, zöldségekkel és valamilyen friss péksüteménnyel. Inni pedig 100%-os narancslevet + vizet kérek és persze egy tejeskávét.

Azért választottam az első (januári) reggeliző ajánlómhoz, mert isteni a kecskesajtos bagel és az Andrássy út az egyik kedvenc budapesti utam utcám, a Király utca mellett. Sokat reggelizek itt november és február között a hangulata miatt. Több megbeszélésre, fotós munkára, marketinges munkára, találkozóra, bevásárlásra innen indulok tovább. Nem az a tipikus leugrok gyorsan reggelizni egyet hely. Ha sok időd van, akkor érdemes egy jót reggelizni itt 9-10 óra körül. Majd innen végig sétálni például a Bazilikához a karácsonyi vásárhoz a reggeli fényekben is. 🙂

Hol van?

1061 Budapest, Andrássy út 46.
Mikor nyit? 8:00-tól

Tetszett a cikk? Hasznosnak, érdekesnek gondolod ezt a blog bejegyzést? Küldd el email-ben vagy oszd meg az ismerőseiddel:

Ha fotósra lesz szükséged, vagy bármilyen kérdésed van, kérlek írj nekem egy üzenetet:

NÉPSZERŰ CIKKEK

Rendezvényfotózás árak
8 hasznos tipp a fotós választásához
Kedvenc reggelizőm 1.0

CÍMKE FELHŐ

SOCIAL MÉDIA

FOTÓZÁSOK

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás

RÓLAM

Geberle Berci

Több mint 10 éve dolgozom fotósként. A következő témákat fotózom: rendezvény, esküvő, sport, színház, tánc, street style, portfólió, kismama, baba, család, étel, ingatlan.