fbpx

Páros fotózás – Jegyes fotózás

Páros fotózás, jegyes fotózás szabadtéren vagy stúdióban. Természetes fotók, szuper hangulatban. 1 órás fotózás, 30 db utómunkázott fotó átadása online a fotózás után 3 napon belül. Geberle Berci vagyok, olyan fotós, aki imádja a munkáját. Aki a szívét, lelkét beleteszi a fotózásba.

A páros fotózás egy nagyszerű közös program a szerelmeddel. A fotókat elkészíthetjük szabadban vagy stúdióban is. A fotózás körülbelül 1 órás. Ha szeretnétek több féle ruhát is hozhattok nyugodtan. A jegyes-fotózáson már új szakaszban jár a párkapcsolatotok. Ez a fotózás általában az esküvő előtt 1 évvel – néhány hónappal készül. A képeket felhasználhatjátok az esküvőtök előtt a közösségi médiában, fotófalhoz vagy fotófilmhez.

Fotóim

Több szabadtéri helyszín közül is kiválaszthatod a stílusotokhoz passzolót, ahol készítem a fotókat. Szívesen segítek megtalálni a legjobb helyszínt.

 

 • Jegyes-fotózás
 • Páros fotózás Budapesten
 • Jegyes-fotózás
 • Jegyes fotózás helyszínek
 • Páros fotózás Budapest
 • Balaton páros fotózás
 • Eljegyzés fotózás
 • Eljegyzés fotózás Budapesten
 • Pár fotózás műteremben
 • Pár fotózás
 • Jegyes fotózás Budapest
 • Jegyes-fotózás Budapesten
 • Cica fotózás stúdióban
 • Páros fotózás árak
 • Jegyes fotózás Balaton
 • Jegyes fotózás stúdióban
 • Stúdió fotózás
 • Jegyes fotózás árak
 • Jegyes fotózás

Fotózás szabadban

Budapesten vagy más szabadtéri helyszínen.

Jegyes-fotózás

1 órás fotózás a kiválasztott helyszínen
30 db utómunkázott fotó átadása
Fotók letöltése zárt rendszerből online

20.000 forint
Foglald le a fotózást, most kedvezményes áron!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Fotózás stúdióban

Több féle stúdióban.

Páros fotózás

1 órás fotózás a kiválasztott stúdióban
30 db utómunkázott fotó átadása
Fotók letöltése zárt rendszerből online

38.000 forint
A stúdió fotózáshoz minimum 1 héttel előre kell leadni a foglalást.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

Árajánlatkérés

Kérj árajánlatot tavaszi fotózásra, február 20-ig és most a 30 db fotóhoz még + 15 db fotót adok ajándékba.

noveny-ikon

Gyakori kérdések

Hogy zajlik egy páros fotózás vagy jegyes fotózás?

Egyeztetünk egy időpontot és kiválasztjuk a fotózás helyszínét is. Szívesen segítek a helyszín ötletekben. Ezután még emailben küldöm a pontos információkat, időpontot és a stúdió vagy szabadtéri helyszín címét ahol találkozunk.

Érdemes 5-10 perccel előbb érkezni a fotózásra ha stúdióban lesz a páros fotózás. Ilyenkor kényelmesen le tudtok pakolni, el tudok menni mosdóba és van még néhány percünk átbeszélni a fotózást is.

Hozzatok nyugodtan több féle ruhát is. Érdemes hozni egy elegáns szettet, egy hétköznapit és egy lazább otthonit. A karácsonyi fotózásra pedig a karácsonyi elegáns ruhát és egy karácsonyos pulcsis szettet.

A stúdióban bent csak Ti és én leszek, senki sem fog belátni, senki sem fog zavarni minket. 🙂

 

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. 🙂 Ez teljesen természetes. A fotózás első részében nem is készítek külön “pózolós” képeket. Utána pedig minden beállításnál segítek és instruállak titeket. Sok fotót akár már előre megtervezhetünk. Nyugodtan megírhatod az elképzeléseiteket. A fotózás során is mindig megmutatom a legjobb képeket. Így a képek készítésének felénél már nektek sem lesz szokatlan a pózolás.

Mikor és milyen formában kapjuk meg a képeket?

A fotózás után 3 napon belül tudjátok letölteni a képeket. Összesen 30 db utómunkázott, szerkesztett képet adok át. A fotókat kettő féle felbontásban: nagy felbontásban (hosszabbik oldal: 5000 pixel) és webes felbontásban (hosszabbik oldal: 2048 pixel), sRGB színprofilban, JPG tömörítésben adok át. A fotóimból vászonképet, fotókönyvet, posztert is tudok készíteni nektek.

Maszkban fotózol?

A fotózás során végig maszkban dolgozom. ? Minden fotózás után alapos szellőztetés és fertőtlenítés történik a stúdióban. Nektek természetesen nem kell maszkban lenni a fotózáson.

Jegyes fotózás Budapest

Fotózás ajándékutalvány – Ajándékozz valódi élményt

Fotózás ajándékutalvány

Ajándékozz élményt azoknak, akik fontosak neked. Inkább egy kellemes tavaszi vagy nyári délutánon szeretnéd a fotózást? Párodnak, családodnak vagy a barátaidnak szeretnél kedveskedni? Születésnap, évforduló vagy eljegyzés lesz? Az ajándékkártyát a te címedre borítékban és online PDF-ben emailben is megkapod, amit egy kedves üzenettel még személyesebbé varázsolhatsz.

 

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket, rendezvényeket, családokat és párokat stúdióban vagy a szabadban. A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni és teniszezni.

Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek, családoknak.

 

Geberle Berci

Árajánlatkérés

Küldd el az érdeklődésedet és egyeztessünk a konkrét részletekről.