fbpx

Páros fotózás

Páros fotózás szabadtéren vagy stúdióban. Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom fotósként az egész országban. Leginkább esküvőket, párokat, családokat és rendezvényeket fotózom. 1 órás fotózás, 30 db szerkesztett fotó + az összes fotó átadása online. Kerülöm a feszengős, erőltetett pózolós fotózást. Fontos számomra, hogy mind a ketten nagyon jól érezzétek magatokat a fotózáson, és az elkészült képekkel is elégedettek legyetek. Foglalj időpontot páros fotózásra vagy vásárolj fotózás ajándékkártyát online, ami 1 évig felhasználható.

Csomagok

Fotózás a szabadban

  • 1 órás fotózás egy kiválasztott szabadtéri helyszínen
  • Összes eredeti fotó átadása zárt rendszerből online a fotózás után 3 napon belül
  • 30 db kiválasztott utómunkázott fotó átadása 7 napon belül

Fotózás stúdióban

  • 1 órás fotózás fotó stúdióban
  • Összes eredeti fotó átadása zárt rendszerből online a fotózás után 3 napon belül
  • 30 db kiválasztott utómunkázott fotó átadása 7 napon belül

A megadott ár tartalmazza a fotó stúdió díját is.

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést ezen az oldalon és a megadott email címre továbbítom az információkat.

Páros fotózás - Érdeklődés

Ajándékozz élményt

Ajándékozz élményt azoknak, akik fontosak neked! Párodnak, családodnak vagy a barátaidnak szeretnél kedveskedni? Csak pár fotót szeretnél magadról + pároddal, barátaiddal néhány közöset? Az ajándékkártyát online PDF-ben egy kattintással tudod letölteni, amit előtte egy kedves üzenettel, jókívánsággal még személyesebbé varázsolhatsz, ha ajándékba szeretnéd adni a fotózást.

A páros fotózás egy nagyszerű közös program a szerelmeddel. A fotókat elkészíthetjük a szabadban vagy akár stúdióban is. A fotózáshoz szívesen ajánlok helyszíneket, de a pároddal is választhattok egy közös kedvencet, ahol szeretnétek a fotózást.

Ajándékkártya vásárlása esetén a vásárlástól számítva egészen 1 évig lehet érvényesíteni a kártyán található kóddal a páros fotózást. A fotózáson készült összes eredeti fotót átadom a fotózás után teljesen zárt online felhőben 3 napon belül. Ebből lehet kiválasztani 30 db képet, amit a szerkesztés, fényelés, utómunka után 7 napon belül tudtok letölteni.

Rugalmas egyeztetés

Ha rossz idő lesz: esik az eső, fúj a szél. Vagy fáradtak vagytok, még nem érzitek, hogy itt az idő a fotózásra, bármikor át tudjuk tenni a fotózást egy másik időpontra. Ha stúdió helyett inkább a szabadban vagy a rossz időjárás miatt a stúdiót választanátok, egy gyors egyeztetés után szintén változtathajuk ezeket is.

Fotók a felhőben

A fotózás után 7 napon belül elkészítem azokat a fotókat, amit kiválasztottatok a szerkesztésre, ezeket egy kattintással az email címetekhez rendelt jogosultsággal csak ti tudtok majd letölteni. Az összes fotót telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig bármikor elérhettek. Tökéletes biztonsági mentés a felhőben is.

Ajándékkártya

Az ajándékkártyát a vásárlástól számítva 1 évig fel tudjátok használni. A lehető leggyorsabban és kényelmesen online PDF-ben email-ben küldöm az ajándékkáryát és az utalást igazoló számlát. A fotózáshoz elég megadni egy nevet vagy az ajándékkártyán található egyedi azonosítót.

Geberle Berci Photography
Fotós

Geberle Berci vagyok esküvői fotós. A Budapesti Metropolitan Egyetem fotográfia képzésén tanultam. Kedvenc témám az esküvők és rendezvények fotózása. Az elmúlt évek során rengeteg esküvőt fotóztam. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, utazni, közben új helyeket felfedezni. Szabadidőmben úszom, focizom, kirándulok.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a páros fotózással kapcsolatban.

Ajándékkártyát is vásárolhatok?

Egész évben vásárolhatsz ajándékkártyát saját magadnak, párodnak, családodnak, barátaidnak. Minden kártyához egyedi azonosító tartozik, amivel kényelmesen, egyszerűen és gyorsan lehet jelentkezni a fotózásra. Az ajándékkártyát email-ben PDF-ben küldöm.

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz, ez teljesen természetes. ? A fotózás első részében nem is készítek külön beállított képeket. Kezdésnek mindig sétálós fotókkal indítunk. ? Néhány beállításnál segítek és instruállak titeket, ha szükséges. Leginkább természetes, a túlzó pózok erőltetése nélkül, készítek fotókat. ? A fotózás közben mindig megmutatom a legjobb képeket. Így a fotók készítésénél már nektek sem lesz szokatlan a pózolás és a fényképezőgép.

Hogy választunk időpontot és helyszínt?

A fotózás előtt néhány héttel elég időpontot és helyszínt egyeztetnünk. Természetesen, ha sürgős, akár 1-2 napon belül is össze tudjuk hozni a páros fotózást. Olyan helyszínt érdemes választanotok, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat, tetszik nektek randi és fotós helyszínként is. 🙂 Sok-sok helyszín ötletem van, szívesen segítek az ötleteimmel, hogy ki tudjátok választani a legjobb helyszínt. Ha konkrét időpontban, például évfordulón, születésnapon szeretnétek a fotózást, akár több hónappal előtte is tudunk időpontot egyeztetni. 🙂

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A páros fotózáson rengeteg kép készül. 🙂 Az összes eredeti fotót a fotózás után 3 napon belül, teljesen zárt rendszerből Google Drive-ról tudjátok letölteni. Az eredeti, szerkesztés nélküli fotókból lehet kiválasztanotok 35 db képet. A kiválasztott fotókat áthelyezhetitek a felhőben egy mappában vagy megírhatjátok nekem a kiválasztott fotók sorszámát. Ezeket a képeket utómunkázom. A fotók kiválasztása után 7 napon belül 2048 pixeles webes és 5000 pixeles nagy felbontású formátumban, JPG tömörítésben adom át az utómunkázott képeket.

Páros fotózás

Árajánlatkérés

Időpontfoglalással, ajándékkártya vásárlással, kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a lent megadott elérhetőségeimen.

Páros fotózás - Ajándékkártya vásárlás