fbpx
Páros fotózás

Páros fotózás

Páros fotózás szabadtéren vagy stúdióban. Természetes fotók, szuper hangulatban. 1 órás fotózás, 30 db utómunkázott fotó + az összes fotó átadása online a fotózás után 1-2 napon belül. Geberle Berci vagyok, olyan fotós, aki imádja a munkáját. Aki a szívét, lelkét beleteszi a fotózásba. Foglalj időpontot páros fotózásra vagy vásárolj ajándékkártyát online, kényelmesen, amit 1 évig felhasználhatsz egy közös fotózásra pároddal. Tökéletes ajándék évfordulóra, eljegyzésre, születésnapra vagy a családodnak, barátaidnak.

A páros fotózás egy nagyszerű közös program a szerelmeddel. A fotókat elkészíthetjük a szabadban vagy akár stúdióban is. A fotózáshoz szívesen ajánlok helyszíneket, de a pároddal is választhattok egy közös kedvencet, ahol szeretnétek a fotózást. Ajándékkártya vásárlása esetén egészen 1 évig lehet érvényesíteni a kártyán található kóddal a fotózást, így tökéletes ajándék lehet a barátaidnak is. Online is foglalhattok időpontot, így egy gyors egyeztetés után, akár már néhány nap múlva indulhat is a fotózás. A fotózáson készült összes fotót átadom a fotózás után online felhőben. Ebből kell kiválasztani 30 db képet, amit a szerkesztés, fényelés, utómunka után néhány napon belül lehet letölteni.

Páros fotózás

Fotózás a szabadban

1 órás fotózás egy kiválasztott szabadtéri helyszínen
30 db utómunkázott fotó átadása + összes fotó átadása
Fotók letöltése zárt rendszerből online 1 héten belül

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést ezen az oldalon és a megadott email címre továbbítom az információkat.

Páros fotózás - Érdeklődés

Ajándékozz élményt

Ajándékozz élményt azoknak, akik fontosak neked. Párodnak, családodnak vagy a barátaidnak szeretnél kedveskedni? Valentin napra szeretnél egy szuper ajándékot? Születésnap, évforduló vagy eljegyzés lesz? Az ajándékkártyát online PDF-ben egy kattintással tudod letölteni, amit előtte egy kedves üzenettel még személyesebbé varázsolhatsz.

Karácsonyfa

Rugalmas egyeztetés

Ha rossz idő lesz: esik az eső, fúj a szél, fáradtak vagytok, még nem érzitek, hogy itt az idő a fotózásra, bármikor át tudjuk tenni a fotózást egy másik időpontra. Ha stúdió helyett inkább a szabadban vagy a rossz időjárás miatt a stúdiót választanátok, egy gyors egyeztetés után szintén változtathajuk ezeket is.

Felhő tárhely

Fotók a felhőben

A fotózás után 1 héten belül elkészítem az utómunkázott képeket, amit egy kattintással az email címetekhez rendelt jogosultsággal csak ti tudtok majd letölteni. Az összes fotót telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig 0-24 elérhettek pároddal. Tökéletes biztonsági mentés a felhőben is.

Ajándék

Ajándékkártya

Párodnak szeretnél ajándékozni egy közös fotózást tavasszal vagy nyáron a szabadban? Semmi gond, az ajándék utalványt 1 évig fel tudjátok használni. Egyedi azonosító kóddal könnyen fel tudja használni az ajándékkártya tulajdonosa.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a páros fotózással kapcsolatban.

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz, ez teljesen természetes. A fotózás első részében nem is készítek külön beállított képeket. Néhány póznál segítek és instruállak titeket, ha szükséges. Leginkább természetes, túlzó pózok erőltetése nélkül készítek fotókat. A fotózás közben mindig megmutatom a legjobb képeket. Így a fotók készítésénél már nektek sem lesz szokatlan a pózolás és a fényképezőgép.

Ajándékkártyát is vásárolhatok?

Egész évben vásárolhatsz ajándékkártyát a párodnak, családodnak, barátaidnak. Minden kártyához egyedi azonosító tartozik, amivel kényelmesen, egyszerűen és gyorsan lehet jelentkezni a fotózásra. Az ajándékkártyát email-ben PDF-ben küldöm a megrendeléstől számítva 24 órán belül.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózáson 30 db kép készül. Ezeket a képeket utómunkázom. 2048 pixeles webes és 5000 pixeles nagy felbontású formátumban, JPG tömörítésben adom át a fotókat. A képeket a megadott email címeddel, egyedi linkről Google Drive-ról egyszerre és külön-külön is letöltheted a számítógépedre, telefonodra, tabletedre. A fotókat a több féle optimalizálásnak köszönhetően bármilyen felületen tökéletesen és könnyen felhasználhatod. A képeket a fotózás után 1 héten belül tudjátok letölteni.

Hogy választunk időpontot és helyszínt?

A fotózás előtt néhány héttel elég időpontot és helyszínt egyeztetnünk. Természetesen ha sürgős, 1-2 napon belül is össze tudjuk hozni a páros fotózást. Olyan helyszínt érdemes választanotok, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat, tetszik nektek randi és fotós helyszínként is. Sok-sok helyszín ötletem van, szívesen segítek az ötleteimmel, hogy ki tudjátok választani a legjobb helyszínt.

Páros fotózás

Vélemények

Néhány értékelés azoktól a pároktól, családoktól, akik részt vettek a fotózáson.

Réka és Balázs

Imádjuk a fotókat! Kicsit izgultunk, mert finoman fogalmazva nem vagyok modell alkat. Párom pedig nem szereti, ha fotózzák. Berci végig segített és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Többször is át tudunk öltözni, így más hangulatú fotók is lettek. Sok olyan kép készült, amit nagyon szeretünk.

Anna és Norbi

Egy családi karácsonyi fotózást kaptunk ajándékba a barátoktól. Berci elképesztően profi, mégis laza és természetes volt végig. Nagyon jól kijött az idősökkel, gyerekekkel és kutyusunkkal Boróval is. Remekül éreztük magunkat! Még karácsony előtt a barátokkal is foglaltunk gyorsan egy időpontot a fotózásra. Köszi Berci mindent!

Bogi és Dani

Berci profizmusát, lelkiismeretes munkáját, stílusát és az emberekkel való kapcsolattartását és kapcsolatait is sokan megirigyelhetik. Valóban olyan fotókat kaptunk, amit megálmodtunk. Párommal mind a ketten maximalisták vagyunk, ezért volt tökéletes választás ilyen színvonalas fotóssal dolgozni.

Péter

Zalaegerszegből érkeztünk Budapestre megcsodálni a várost és a karácsonyi vásárt. Összekötöttük a karácsonyi fotózásunkat a hétvégi programjainkkal. Minden információt megkaptunk a helyszínről, parkolásról, pontos időpontról és a fotózásról. Klassz képek születtek. Tökéletes program volt az egész családnak. Köszönjük!

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve fotózom esküvőket, rendezvényeket, családokat és párokat. A szabadidőmben sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Imádom a Balatont. Szeretek utazni, olvasni, filmet nézni, úszni, focizni és teniszezni. Számomra nagyon fontos a szegény gyerekek és hátrányos helyzetű családok anyagi támogatása. Adományozok vagy önkéntes munkával segítek a nehéz sorsú gyerekeket felkaroló szervezeteknek, családoknak.

Geberle Berci
Ezüstgerely Művészeti Pályázat

Különdíj

Microsoft SkyDrive

I. hely

Google Photography Prize

TOP 100

Országos Diákfotó Pályázat

I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete

II. hely

Honvédelmi Minisztérium

III. hely

Időpontfoglalás

Időpontfoglalással, árajánlatkéréssel, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.

Páros fotózás - Árajánlatkérés