fbpx

Páros fotózás

Páros fotózás szabadtéren vagy stúdióban. Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom fotósként az egész országban. Leginkább esküvőket, párokat, családokat és rendezvényeket fotózom. Kerülöm a feszengős, erőltetett pózolós fotózást. Fontos számomra, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat a fotózáson, és az elkészült képekkel is elégedettek legyetek.

Csomagok

Fotózás a szabadban – 60 perc

 • 60 perc fotózás egy általatok kiválasztott szabadtéri helyszínen Pest megyében vagy Budapesten belül
 • Összes eredeti fotó átadása, zárt rendszerből, online, a fotózás után 3 napon belül
 • 30 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása, zárt rendszerből, online, a kiválasztás után 7 napon belül

Fotózás a szabadban – 90 perc

 • 90 perces fotózás általatok kiválasztott 2 db szabadtéri helyszínen
 • Összes eredeti fotó átadása, zárt rendszerből, online, a fotózás után 3 napon belül
 • 50 db általatok kiválasztott, utómunkázott fotó átadása, zárt rendszerből, online, a kiválasztás után 7 napon belül

Érdeklődés

Foglalj időpontot páros fotózásra vagy vásárolj fotózás ajándékkártyát online.

Páros fotózás - Érdeklődés

Ajándékozz élményt

Ajándékozz élményt azoknak, akik fontosak neked! Párodnak, családodnak vagy a barátaidnak szeretnél kedveskedni? Az ajándékkártyát online PDF-ben egy kattintással tudod letölteni, amit előtte egy kedves üzenettel, jókívánsággal még személyesebbé varázsolhatsz, ha ajándékba szeretnéd adni a fotózást. A páros fotózás egy nagyszerű közös program a szerelmeddel. A fotókat elkészíthetjük a szabadban vagy akár stúdióban is. A fotózáshoz szívesen ajánlok helyszíneket, de a pároddal is választhattok egy közös kedvencet, ahol szeretnétek a fotózást. Ajándékkártya vásárlása esetén a vásárlástól számítva egészen 1 évig lehet érvényesíteni a kártyán található kóddal a páros fotózást.

Rugalmas egyeztetés

A páros fotózáshoz időpontot ezen az oldalon vagy a lent megadott elérhetőségeimen tudtok foglalni. Érdemes a fotózás előtt 14-21 nappal előbb lefoglalni az időpontot.

Fotók a felhőben

Az összes fotót telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig bármikor, bárhonnan elérhettek. Tökéletes biztonsági mentés a felhőben is.

Ajándékkártya

Az ajándékkártyát a vásárlástól számítva 1 évig fel tudjátok használni. A lehető leggyorsabban és kényelmesen, online PDF-ben, email-ben küldöm az ajándékkáryát és az utalást igazoló számlát. A fotózáshoz elég megadni egy nevet vagy az ajándékkártyán található egyedi azonosítót.

Geberle Berci Photography
Fotós

Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom fotósként. A Budapesti Metropolitan Egyetem fotográfia képzésén tanultam. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, kirándulni, úszni, utazni, közben új helyeket felfedezni.

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a páros fotózással kapcsolatban.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

Az összes eredeti fotót a fotózás után 3 napon belül, teljesen zárt rendszerből Google Drive felhőből tudjátok letölteni. Az eredeti, szerkesztés nélküli fotókból tudjátok kiválasztani (csomagtól függően) a 15-30-50 db képet. Ezeket a képeket utómunkázom. A fotók kiválasztásától számítva 7 napon belül adom át az utómunkázott képeket.

Mit csináljunk, ha nem vagyunk hozzászokva a fotózáshoz?

Semmi baj, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz, ez teljesen természetes. A fotózás első részében nem is készítek külön beállított képeket. Kezdésnek mindig sétálós fotókkal indítunk. Néhány beállításnál segítek és instruállak titeket, ha szükséges. Leginkább természetes, a túlzó pózok erőltetése nélkül, készítek fotókat. A fotózás közben mindig megmutatom a legjobb képeket. Így a fotók készítésénél már nektek sem lesz szokatlan a pózolás és a fényképezőgép.

  Hogy választunk időpontot és helyszínt?

  Olyan helyszínt érdemes választanotok, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat, tetszik nektek randi és fotós helyszínként is. Sok-sok helyszín ötletem van, szívesen segítek az ötleteimmel, hogy ki tudjátok választani a legjobb helyszínt. Az első csomagot szívesen ajánlom azoknak a pároknak, akik most vesznek részt elsőként ilyen fotózáson.

  Ajándékkártyát is vásárolhatok?

  Egész évben lehet vásárolni ajándékkártyát. Minden kártyához egyedi azonosító tartozik, amivel kényelmesen, egyszerűen és gyorsan lehet jelentkezni a fotózásra. Az ajándékkártyát email-ben PDF-ben küldöm.

  Páros fotózás

  Árajánlatkérés

  Időpontfoglalással vagy ajándékkártya vásárlással kapcsolatban kérlek érdeklődj ezen a felületen.

  Páros fotózás - Árajánlatkérés