fbpx

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás több, mint 255 rendezvény és 12 év tapasztalatával. Geberle Berci vagyok, olyan rendezvényfotós, aki imádja a munkáját és mindig próbál a szükséges fotók mellett modern és különleges fotókat is készíteni. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Intézmények és céges rendezvények, sajtótájékoztatók, bemutatók, megnyitók, kiállítások, születésnapok professzionális fotózása.

Csomagok

A rendezvényen minden eseményről, pillanatról készítek képeket.

Fotók átadása:

  • Online letölthető fotók (Google Drive)

Az összes képet digitális szerkesztéssel készítem el a weboldalamon található minőségben. A kiemelt képeket / social média fotókat / sajtó fotókat a rendezvény alatt vagy a rendezvény után 30 percen belül online felhőben adom át. Az összes rendezvény fotót a rendezvény után néhány órán belül készítem el.

Minden rendezvényfotózáshoz plusz kérhető: online jelszavas ügyfél fotóalbum, pendrive, fotókönyv, fotófilm, papírkép, vászonkép, polaroid fotó.

A Google Drive felhő linket a fotókkal, már a rendezvényfotózás előtt több nappal megosztom. Így biztonságosan és kényelmesen elérhetőek a képek. A link továbbításával 0-24 bármilyen eszközről gyorsan és könnyen elérhető az összes fotó. A képeket 1 évig tárolom a felhőben.

Érdeklődés

Küldj egy gyors érdeklődést rendezvényfotózásra és vegyük fel a kapcsolatot.

Rendezvényfotózás - Érdeklődés

Rendezvényfotózás

Leginkább Budapesten, Pest megyében és a Balaton körül fotózom, de az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod az esemény megörökítését. Legyen szó céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózásáról.

Egyedi árajánlat

Nem szükséges csomagok között válogatnod. A rendezvény részleteit megismerve személyre szabott rendezvényfotózás árajánlatot készítek neked email-ben, hogy minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás. Egész napos eseményt vagy több napos rendezvényt is szívesen fotózom.

Pontosság

Kiemelt figyelmet fordítok a pontos megjelenésre, a megrendelőim extra kéréseire és a precíz határidőkre. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem és gyakran veszek részt workshopokon, kiállításokon. A rendezvény kezdése előtt időben, legalább 30 perccel előbb érkezem az eseményre.

Referencia

Vállalatok, szervezetek, akik engem választottak.

UNIX
OBI
OTP Ingatlanpont
Grundfos
Albemarle
LIDL
Gombold újra! Divat a magyar
FOODORA
Austrotherm
Marie Claire
Budapesti Metropolitan Egyetem
MÁV Szimfonikus Zenekar
Magyar Vitorlás Szövetség
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Schindler
Magyarország Kormánya
ORWAK
Laurastar
Sziget
Budapesti Operettszínház
LEN European Aquatics
Budapesti Tavaszi Fesztivál
BME
DPD
Geberle Berci

Jól tudom, hogy a kommunikáció és a megbízhatóság legalább olyan fontos a rendezvényfotózás és az együttműködés egésze során, mint a kiváló felvételek. Ha velem dolgozol, akkor a Foodpanda, Sziget Fesztivál, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az OBI, a CBA és még számos vállalkozás és intézmény által választott fotós készítheti a képeket a rendezvényen.

Ahogy számukra, úgy számodra is a legmagasabb minőséget garantálom. Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át. Igazodva ahhoz, hogy közösségi média felületeken, sajtómegjelenéshez, nyomdai célra is tökéletes legyen. A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi látásmódja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvény megörökítését egy rövid határidővel dolgozó, profi rendezvényfotósra.

Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvények fotózása.

Fotós

Kérdések – Válaszok

Gyakori kérdések a rendezvényfotózással kapcsolatban.

Mikor készülnek el a fotók?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessen a közösségi média felületre vagy átadható legyenek a sajtó képviselőinek. Ebben az esetben már a helyszínen elkészítem és átadom ezeket a képeket néhány perc alatt. A rendezvény alatt vagy a rendezvény után végzem el a képek szerkesztését, utómunkáját a helyszínen. A rendezvény alatt azonnal, vagy a rendezvény után néhány percen belül elkészülnek a szerkesztett fotók. Az összes többi képet pedig a rendezvény után néhány órán belül tudom publikálni.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg a fotókat?

Az összes fotót gyorsan, biztonságosan és kényelmesen le tudod tölteni, teljesen zárt rendszerből, Google Drive-ról egyetlen egy linkről. Ezt már a rendezvényfotózás előtt elküldtöm neked, ahol megnézheted a mappákat. Ha több kollégának vagy a sajtónak is szeretnéd publikálni a fotókat a Google Drive felületén egy publikus mappában is megosztásra kerülnek a fotók. Így csak azok tudják letölteni a képeket, akiknek elküldték a linket. Még biztonságosabb megoldással pedig, csak azok érhetik el a fotókat, akiknek hozzáadtuk az email címűket a Google Drive fiókhoz.

A kiválogatott, utómunkázott és szerkesztett fotókat JPG formátumban, sRGB színprofilban webes és nagy felbontásban is feltöltöm. A webes felbontás 2048×1364 pixel tökéletes a social média felületekre, weboldalakra, prezentációkhoz. A nagy felbontású 5505×3670 pixeles képeket pedig nyomdai felhasználásra (újság, magazin, kiadvány, könyv) érdemes használni.

Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama, a rendezvény tematikája, forgatókönyve.

Árajánlatkérés

Kérj egy részletes árajánlatot rendezvényfotózásra! Küldd el a rendezvény információit és 24 órán belül küldöm a részletes árajánlatomat.

Rendezvényfotózás árajánlatkérés