fbpx

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás több, mint 255 rendezvény és 12 év tapasztalatával. Geberle Berci vagyok, olyan rendezvényfotós, aki imádja a munkáját és mindig próbál a szükséges fotók mellett modern és különleges fotókat is készíteni. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Intézmények és céges rendezvények, előadások, bemutatók, konferenciák, kiállítások, sajtótájékoztatók, megnyitók, workshop és egyéb rendezvények professzionális fotózása.

Fotóalbum

Referencia fotók az elmúlt évekből.

Rendezvényfotós

Budapesten, Pest megyében és a Balaton körül fotózom, de az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod az esemény megörökítését. Céges vagy intézmény rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózás.

Egyedi árajánlat

Nem szükséges megadott csomagok között válogatnod. A rendezvény részleteit megismerve személyre szabott rendezvényfotózás árajánlatot készítek, hogy minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás. Akár 1 órás fotózást, néhány órás eseményt, egész napos rendezvényt és több napos eseményt is nagyon szívesen fotózom.

Pontosság

Kiemelt figyelmet fordítok a pontos megjelenésre, a megrendelő extra kéréseire és a precíz határidőkre. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem, technikai felszerelésemet folyamatosan fejlesztem. Gyakran veszek részt fotós előadáson, kiállításon és workshop-on.

Rendezvényfotózás

A rendezvényen minden eseményről, pillanatról készítek képeket.

Fotók átadása:

  • Online letölthető fotók (Google Drive online felhő tárhely)
  • Online ügyfél fotóalbum (igény esetén)

Az összes képet digitális szerkesztéssel készítem el, kiváló minőségben webes és nagy felbontásban. Kérés esetén a kiemelt képeket / social média fotókat / sajtó fotókat a rendezvény alatt vagy a rendezvény után 30 percen belül online felhőben adom át. Az összes rendezvény fotót a rendezvény után 4-8 órán belül készítem el.

Az átadott fotók száma a rendezvény forgatókönyvétől, tematikájától és időtartamától függően változhat.

A Google Drive felhő linket, már a rendezvényfotózás előtt néhány nappal megosztom. Így biztonságosan és kényelmesen elérhetőek a képek. A link továbbításával 0-24 bármilyen eszközről gyorsan és könnyen elérhető az összes fotó. A képeket 1 évig tárolom a felhőben. Igény szerint kizárólag csak a megbízó által megadott tárhelyre töltöm fel az elkészített képeket.

Az összes fotót leválogatom és utómunkázom: expozíció, fények, kontraszt, színhőmérséklet, színtónus, színek, vágás. A kiválogatott, utómunkázott és szerkesztett fotókat JPG formátumban webes és nagy felbontásban adom át.

Referencia

Vállalatok, szervezetek, intézmények, akik engem választottak.

LIDL
OBI
Grundfos
Grundfos
Albemarle
UNIX
Gombold újra! Divat a magyar
FOODORA
Austrotherm
Marie Claire
Budapesti Metropolitan Egyetem
MÁV Szimfonikus Zenekar
Magyar Vitorlás Szövetség
Budapesti Tavaszi Fesztivál
Schindler
DPD
Sziget
Rendezvényfotós – Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, sok éve dolgozom fotósként az egész országban. A Budapesti Metropolitan Egyetem fotográfia képzésén tanultam. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, kirándulni, úszni, utazni, közben új helyeket felfedezni.

Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át. Közösségi média felületeken, sajtómegjelenéshez, nyomdai célra is tökéletes lesz az összes fotó. A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi látásmódja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvény megörökítését egy szuper gyorsan és precízen dolgozó, profi rendezvényfotósra. Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet az esemény dokumentálása.

Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotózom: céges és intézmény rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, bemutató, díjátadó, konferencia, megnyitó és átadó ünnepség, koncert, csapatépítő, interjú, céges image és egyéb rendezvények fotózása. Több, mint 255 rendezvényfotózás, 12 év tapasztalatával.

Fotós

Kérdések – Válaszok

Gyakori kérdések a rendezvényfotózással kapcsolatban.

Mikor készülnek el a fotók?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra / sajtófotóra / social média fotóra, hogy felkerülhessen a közösségi média felületre vagy átadható legyen a sajtó képviselőinek. Ebben az esetben már a helyszínen elkészítem és átadom ezeket a képeket, általában 15 db sajtófotót 30 perc alatt. A rendezvényfotózás után következik a képek válogatása, szerkesztése, utómunkája és feltöltése. A kiválogatott és szerkesztett fotókat a rendezvény után 4-8 órán belül adom át a felhő tárhelyen.

Hány darab fotó kerül átadásra?

1 vagy 2 vagy 3 órás rendezvény után általában 50 / 100 / 150 db fotót adok át. 4-8 órás fotózás során pedig körülbelül 200-400 db fotót. Az átadott fotók száma a rendezvény forgatókönyvétől, tematikájától és időtartamától függően változhat. Például egy 3 órás 300 fős díjátadón, több mint 500 fotó is átadásra kerülhet.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg a fotókat?

Az összes fotót gyorsan, biztonságosan és kényelmesen le tudod tölteni, teljesen zárt rendszerből Google Drive felhőből egyetlen egy linkről. Ezt már a rendezvényfotózás előtt elküldtöm neked, ahol megnézheted a mappákat. Ha több kollégának vagy a sajtónak is szeretnéd publikálni a fotókat a Google Drive felületén egy publikus mappában is megosztásra kerülnek a fotók. Így csak azok tudják letölteni a képeket, akiknek elküldték a linket. Még biztonságosabb megoldással pedig, csak azok érhetik el a fotókat, akiknek hozzáadtuk az email címüket a Google Drive fiókhoz. Természetesen a megbízó által megadott zárt tárhelyre is fel tudom tölteni az elkészített képeket.

A kiválogatott, utómunkázott és szerkesztett fotókat JPG formátumban webes és nagy felbontásban is feltöltöm. A webes felbontás 2048×1364 pixel, tökéletes a social média felületekre, weboldalakra, prezentációkhoz, hírportálokhoz. A nagy felbontású 5505×3670 pixeles képeket pedig nyomdai felhasználásra (újság, magazin, kiadvány, könyv) érdemes használni.

A fotókat 1 évig tárolom a Google Drive felhőben. Kérés esetén azonnal törlésre kerülnek a képek. Egyedi igény esetén pedig USB 3.0 / USB C pendrive-on is át tudom adni a fotókat.

Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükségem lesz a részletes árajánlat küldéséhez:

  • az esemény pontos időpontja
  • az esemény helyszíne
  • az esemény időtartama

Az árajánlat küldése után, amennyiben szimpatikus az árajánlatom, a megbeszélés során az esemény jellegét, tematikáját, forgatókönyvet is érdemes átbeszélni a legjobb fotók érdekében.

Árajánlatkérés

Örömmel válaszolok az érdeklődésedre, kérdésedre. Kérlek írj nekem egy üzenetet vagy keress a lenti elérhetőségeimen, hogy kapcsolatba léphessünk egymással.

Rendezvényfotózás árajánlatkérés

Kapcsolat

Geberle Berci Photography

Email cím:

web (kukac) geberleberci (pont hu)

Telefonszám:

+36 30 361 58 34

Geberle Bertalan e.v.

Székhely / cím:
1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 11

Adószám:
58372885-1-41

Nyilvántartási szám:
56892772