fbpx

Rendezvényfotózás

Professzionális rendezvényfotózás 250 rendezvény és 10 év tapasztalatával. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás, kiváló minőségű fotók és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. 

Rendezvényfotózás

Az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod az esemény megörökítését. Legyen szó céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, átadó ünnepség vagy koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózásáról.

Rendezvényfotózás

Egyedi árajánlat

Lehet csak 1-2 órás, vagy több napos a rendezvényed is. Nem kell csomagok között válogatnod. Elég, ha megosztod velem a tervezett rendezvény részleteit. Pár percen belül személyre szabott rendezvényfotózás ajánlatot készítek neked, hogy minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás.

Egyedi árajánlat

Képek letöltése azonnal

Akár a rendezvény alatt is letölthetsz a telefonodra, laptopodra néhány utómunkázott, szerkesztett fotót egy jelszóval védett, zárt rendszerből, ha azonnal szükséged lenne a képekre. Az összes többi fotót pedig pár órán belül, kettő kattintással is elérheted bármelyik eszközödről, bárhol is vagy.

Képek letöltése azonnal

Referencia

Vállalatok, szervezetek, akikkel már dolgoztam közösen.

Kérj árajánlatot online

Minden kötelezettségtől mentes, online árajánlatot kérhetsz. Néhány percen belül válaszolok Neked. 

Geberle Berci Photography

Jól tudom, hogy a kommunikáció és a megbízhatóság legalább olyan fontos a rendezvényfotózás és az együttműködés egésze során, mint a kiváló felvételek. Ha velem dolgozol, akkor a Sziget Fesztivál, a Magyar Tudományos Akadémia, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az OBI, a CBA és még számos vállalkozás által választott fotós készítheti a képeket a rendezvényeden.

Ahogy számukra, úgy számodra is a legmagasabb minőséget garantálom. Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át neked. Igazodva ahhoz, hogy közösségi média felületeiden, sajtómegjelenéshez vagy nyomdai célra szeretnéd használni. A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi nézőpontja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvényed megörökítését egy rövid határidővel dolgozó, profi rendezvényfotósra.

Gyors utómunka

Az a célom, hogy Te megrendelőként elégedett legyél. A képeket gondosan utómunkázva, többféle felbontásban és formátumban is átadom a rendezvényfotózás során. A jól elkapott pillanatok és az aprólékos utómunka együtt garantálja a prémium minőséget.

10 év tapasztalat

Több, mint 10 éve dolgozom fotósként. Olyan nagy cégek részére készítettem képeket, mint például az OTP Ingatlanpont, OBI, UNIX, BWT  Pontosan tudom, hogy milyen igények merülhetnek fel a rendezvényfotózás során és felkészülten kezelem ezeket.

Professzionális technika

Minden fotózásra megfelelően felkészülve indulok el. Több fényképezőgéppel, objektívvel, vakuval, kiegészítőkkel és tartalék eszközökkel. A fotózás során a képeket egyszerre 2db memóriakártyára is menti a fényképezőgépem.

Mikor készülnek el az utómunkázott, végleges képek?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessenek a közösségi média felületekre vagy átadhatóak legyenek a sajtó képviselőinek. Ha ilyen igény merül fel, akkor már a helyszínen elkészítem és átadom ezt a néhány képet. A rendezvény után végzem el a képek szerkesztését, utómunkázását, ez általában 1-2 napot vesz igénybe. Tehát már akár az esemény másnapján nálad lehet az összes, elkészült fotó.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg az elkészített fotókat?

A képeket a lehető legegyszerűbben, online adom át. Egyedi linkről elérhető, jelszóval védett weboldalról tölthetőek le vagy jelszóval védett pendrive-on adom át. Néhány rendezvényfotózás után plusz pendrive-ot, fotókönyvet, slideshow videót, papírképet is kérnek a szervezők. Ezt szintén rövid határidővel tudom teljesíteni.

  • 2048X1365 pixeles felbontás (webes felületekre, közösségi média oldalakra, email-re optimalizálva – 1. mappa)
  • 5000X3333 pixeles felbontás (nyomdai felhasználásra: újság, plakát, kiadvány – 2. mappa)
  • Fotók formátuma: JPG fájl, legjobb minőségben, sRGB színprofilban

Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama, a rendezvény tematikája, forgatókönyve és fénypontjai, várhatóak-e kiemelt vendégek, VIP személyek. Ha ezeket átgondolod és összefoglalod, akkor garantált, hogy minden fontos momentum megörökítésre kerül.

Mi a következő lépés az árajánlat kérése után?

Néhány percen belül válaszolok a megadott email címre, hogy egyeztessük és pontosítsuk a rendezvény részleteit. Ilyenkor minden fontos és apró részletet megbeszélünk és készítek egy személyre szabott, egyedi árajánlatot számodra. Amennyiben megegyeztünk a megbízás részleteiről, már nincs is más teendő: a rendezvény napján találkozunk. Pontosan, a rendezvény kezdete előtt egy órával – fél órával megérkezem a helyszínre és kezdődhet is a rendezvényfotózás! 🙂

Kit illetnek az elkészült rendezvényfotók jogai?

A jogok tekintetében, téged mint megrendelőt illetnek az elkészült képek jogai. Teljesen szabadon felhasználhatod a fotókat: például marketing célokra, közösségi médiában, nyomdai anyagokhoz, belső tartalmakhoz vagy akár a weboldalad designjához, ahogyan csak szeretnéd. A rendezvényfotózás előtt sok esetben szerződésben is rögzítjük ezeket, hogy az együttműködés feltételei teljesen átláthatóak legyenek. Megrendeléstől és ügyféltől függően akár titoktartási nyilatkozatot is köthetünk és természetesen referenciaként is csak a hozzájárulásod után használhatom fel a képeket.

rendezvényfotózás
Geberle Berci

Sok rendezvényszervezővel, marketingessel, kommunikációs szakemberrel, sajtófőnökkel dolgozom együtt. Biztosan tudod, hogy egy kiváló rendezvényfotó sorozat komoly marketingszereppel bír. A fotózott rendezvény marketing értéke jelentős, nem csak a cégeknek, hanem partnereinek is.

Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózása.

“Mindegyik rendezvény más és más. Ezért is szeretem a munkámat, mert mindig új fotókat készíthetek.” FotoVideó Magazin Interjú: Geberle Berci

Díjak

Ezüstgerely Művészeti Pályázat
különdíj

Microsoft SkyDrive
I. hely

Google Photography Prize
TOP 100

Országos Diákfotó Pályázat
I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete
Az év diákfotósa – II. hely

Honvédelmi Minisztérium
III. hely

Vélemények

“Geberle Bercivel nagyon sok rendezvényen dolgoztunk már együtt. Számos eseményen ő a fotósunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Rugalmas, precíz, alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy a személyiségével is hozzájárul a rendezvényeink sikeréhez. A kész anyagot minden rendezvény után rövid időn belül megkapjuk, és tökéletesen fel tudjuk használni.”

Ábrám Evelin
Senior rendezvényszervező

Vélemények

“Mindenképpen olyan fotóst kerestünk, aki több féle rendezvényen is fotózott már. Ötleteivel, tanácsaival és kreativitásával is sokat segített nekünk a rendezvényfotózás tervezésében. Plusz pont, hogy külön számítógépekről, telefonokról és tabletekről is 0-24 elérhetőek a képek. Néhány rendezvényünkön azonnal szükségünk volt a fotókra, amit a helyszínen pár perc alatt küldött nekünk Berci.“

Somoskői Katalin
Rendezvényszervező

Árajánlatkérés

Árajánlatot szeretnél kérni rendezvényfotózásra? Szeretnéd mihamarabb fixálni a rendezvényed fotózását? Küldd el az érdeklődésed és egyeztessünk a konkrét részletekről!