fbpx

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás 250 rendezvény és 12 év tapasztalatával. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Céges rendezvények, sajtótájékoztatók, bemutatók, megnyitók, kiállítások, születésnapok, családi események professzionális fotózása.

1 órás rendezvényfotózás – 25.000 forint
Minden megkezdett óra: 14.000 forint / óra

12 év tapasztalat

Rendezvényfotózás

Az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod az esemény megörökítését. Legyen szó céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, átadó ünnepség vagy koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózásáról.

felho-icon

Egyedi árajánlat

Lehet csak 1-2 órás, vagy több napos a rendezvényed. Nem kell csomagok között válogatnod. Elég, ha megosztod velem a tervezett rendezvény részleteit és személyre szabott rendezvényfotózás árajánlatot készítek neked, hogy minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás.

Felhő tárhely

Azonnali letöltés

Akár a rendezvény alatt is letölthetsz a telefonodra, laptopodra néhány utómunkázott, szerkesztett fotót egy jelszóval védett, zárt rendszerből, ha azonnal szükséged lenne a képekre. Az összes többi fotót pedig 24 órán belül, leválogatva, utómunkázva, kettő kattintással is elérheted bármelyik eszközödről, bárhol is vagy.

Érdeklődés

Küldj egy gyors érdeklődést rendezvényfotózásra és vegyük fel a kapcsolatot email-ben.

Rendezvényfotózás - Érdeklődés

Referencia

Vállalatok, szervezetek, akikkel már dolgoztam közösen.

UNIX
OBI
OTP Ingatlanpont
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Albemarle
CBA
Gombold újra! Divat a magyar
Grundfos
Austrotherm
Marie Claire
Budapesti Metropolitan Egyetem
MÁV Szimfonikus Zenekar
KAVOSZ
Magyar Vitorlás Szövetség
Schindler
Penny Market
ORWAK
Laurastar
Sziget
Budapesti Operettszínház
LEN European Aquatics
Magyar Szinkronúszó Szövetség
Budapesti Tavaszi Fesztivál
DPD
PROAB - Proactive Bookkeeping
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Foodpanda
Nagycsaládosok Országos Egyesülete - NOE
Geberle Berci Photography

Jól tudom, hogy a kommunikáció és a megbízhatóság legalább olyan fontos a rendezvényfotózás és az együttműködés egésze során, mint a kiváló felvételek. Ha velem dolgozol, akkor a Sziget Fesztivál, a Magyar Tudományos Akadémia, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az OBI, a CBA és még számos vállalkozás által választott fotós készítheti a képeket a rendezvényeden.

Ahogy számukra, úgy számodra is a legmagasabb minőséget garantálom. Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át neked. Igazodva ahhoz, hogy közösségi média felületeiden, sajtómegjelenéshez, nyomdai célra is tökéletes legyen. A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi nézőpontja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvényed megörökítését egy rövid határidővel dolgozó, profi rendezvényfotósra.

Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózása.

Ezüstgerely Művészeti Pályázat

Különdíj

Microsoft SkyDrive

I. hely

Google Photography Prize

TOP 100

Országos Diákfotó Pályázat

I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete

II. hely

Honvédelmi Minisztérium

III. hely

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a rendezvényfotózással kapcsolatban.

Mikor készülnek el az utómunkázott képek?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessenek a közösségi média felületekre vagy átadhatóak legyenek a sajtó képviselőinek. Ha ilyen igény merül fel, akkor már a helyszínen elkészítem és átadom ezt a néhány képet. A rendezvény után végzem el a képek szerkesztését, utómunkázását, ez általában 1-2 napot vesz igénybe. Tehát már akár az esemény másnapján nálad lehet az összes, elkészült fotó.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg a fotókat?

A képeket a lehető legegyszerűbben, online adom át. Egyedi linkről elérhető, jelszóval védett weboldalról tölthetőek le vagy jelszóval védett pendrive-on adom át. Néhány rendezvényfotózás után plusz pendrive-ot, fotókönyvet, slideshow videót, papírképet is kérnek a szervezők. Ezt szintén rövid határidővel tudom teljesíteni.

  • 2048X1365 pixeles felbontás (webes felületekre, közösségi média oldalakra, email-re optimalizálva – 1. mappa)
  • 5000X3333 pixeles felbontás (nyomdai felhasználásra: újság, plakát, kiadvány – 2. mappa)
  • Fotók formátuma: JPG fájl, legjobb minőségben, sRGB színprofilban
Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama, a rendezvény tematikája, forgatókönyve és fénypontjai, várhatóak-e kiemelt vendégek, VIP személyek. Ha ezeket átgondolod és összefoglalod, akkor garantált, hogy minden fontos momentum megörökítésre kerül.

Kit illetnek az elkészült rendezvényfotók jogai?

A jogok tekintetében, téged mint megrendelőt illetnek az elkészült képek jogai. Teljesen szabadon felhasználhatod a fotókat: például marketing célokra, közösségi médiában, nyomdai anyagokhoz, belső tartalmakhoz vagy akár a weboldalad designjához, ahogyan csak szeretnéd. A rendezvényfotózás előtt sok esetben szerződésben is rögzítjük ezeket, hogy az együttműködés feltételei teljesen átláthatóak legyenek. Megrendeléstől és ügyféltől függően akár titoktartási nyilatkozatot is köthetünk és természetesen referenciaként is csak a hozzájárulásod után használhatom fel a képeket.

Vélemények

Néhány értékelés a rendezvényfotózás után.

„Geberle Bercivel nagyon sok rendezvényen dolgoztunk már együtt. Számos eseményen ő a fotósunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Rugalmas, precíz, alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy a személyiségével is hozzájárul a rendezvényeink sikeréhez. A kész anyagot minden rendezvény után rövid időn belül megkapjuk, és tökéletesen fel tudjuk használni.” – Evelin

„Mindig villám gyors, részletes és pontos árajánlatot kapok a rendezvényfotózásról. Berci külön kérdezett a dress code-ról, vendégekről, helyszínről és a fotók átadásának határidejét is egyeztettük. Ismert üzletemberek és politikusok is szerepeltek a rendezvényen, ezért titoktartási nyilatkozatról és a képek kizárólagos felhasználásról is szerződtünk. A protokoll kiemelkedően fontos volt a rendezvényen. Berci tökéletes helyekről fotózott, nem volt sok, tudta hol a határ, mikor és meddig lehet fotózni. Kiváló minőség, tökéletes utómunka és gyors elérhetőség.” – Szilvia

„Mindenképpen olyan fotóst kerestünk, aki több féle rendezvényen is fotózott már. Ötleteivel, tanácsaival és kreativitásával is sokat segített nekünk a rendezvényfotózás tervezésében. Plusz pont, hogy külön számítógépekről, telefonokról és tabletekről is 0-24 elérhetőek a képek. Néhány rendezvényünkön azonnal szükségünk volt a fotókra, amit a helyszínen pár perc alatt küldött nekünk Berci.” – Kata

„Email-ben és telefonon is egyeztettünk. Örültünk, hogy az egy órás kis rendezvényünket is el tudtad vállalni. A képekkel nagyon elégedett volt a vezetőség is. Nagy segítség nekünk, hogy a letöltés után a mi számítógépünk mellett, évekig felhőben is bármikor elérhetőek a képek egy zárt rendszerben. Köszönjük szépen a gyors, precíz és minőségi munkát!” – Csilla

Árajánlatkérés

Kérj egy részletes árajánlatot rendezvényfotózásra! Küldd el a rendezvény információit és 24 órán belül küldöm a részletes árajánlatomat.

Rendezvényfotózás árajánlatkérés