Rendezvényfotózás

Professzionális rendezvényfotózás 250 rendezvény és 10 év tapasztalatával. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás, kiváló minőségű fotók és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Jól tudom, hogy a kommunikáció és a megbízhatóság legalább olyan fontos a rendezvényfotózás és az együttműködés egésze során, mint a kiváló felvételek.

Ha velem dolgozol, akkor a Sziget Fesztivál, a Magyar Tudományos Akadémia, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az OBI, a CBA és még számos vállalkozás által választott fotós készítheti a képeket a rendezvényeden. Ahogy számukra, úgy számodra is a legmagasabb minőséget garantálom.

Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át neked. Igazodva ahhoz, hogy közösségi média felületeiden, sajtómegjelenéshez vagy nyomdai célra szeretnéd használni.

A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi nézőpontja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvényed megörökítését egy rövid határidővel dolgozó, profi rendezvényfotósra.

Minőségi fotók

A professzionális fotózás egy szolgáltatás: nekem pedig az a célom, hogy te megrendelőként elégedett legyél. Ezért a helyszínen is rugalmasan igazodom az elképzeléseidhez, a fotókat pedig rövid határidővel készítem el, hogy mihamarabb használhasd őket.

10 év tapasztalat

Már az esemény napján szükséged lenne néhány képre? A weboldalhoz és a közösségi média felületekre a megfelelő felbontásban kellenének a fotók? Pontosan tudom, hogy milyen igények merülhetnek fel a rendezvényfotózás során és felkészülten kezelem ezeket.

Egyedi árajánlat

Nem kell csomagok között válogatnod, elég, ha megosztod velem a tervezett rendezvény részleteit. Néhány órán belül személyre szabott rendezvényfotózás ajánlatot készítek neked, hogy biztosan minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás.

Fotós forgatókönyv

Az általad szervezett esemény ismeretében segítek kiválasztani a megörökítendő pillanatokat és magas színvonalú, profi fotókat készítek. Így garantáltan jó felvétel készül minden fontos momentumról. Fontos, hogy a rendezvényfotók visszaadják a rendezvényed hangulatát, a céged arculatát, stílusát.

Professzionális utómunka

A képeket gondosan utómunkázva, igény szerint retusálva, többféle felbontásban és formátumban is átadom a rendezvényfotózás során. A jól elkapott pillanatok és az aprólékos utómunka együtt garantálja a prémium minőséget. Végül egyszerűen, egy linkről letöltheted, online elérheted az összes elkészített fotót telefonról és számítógépről is.

Rendezvényfotózás

Az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod kültéri és beltéri esemény megörökítését. Megfelelő felszereléssel, felkészülten készítem el a fényképeket. Legyen szó céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, átadó ünnepség vagy koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózásáról.

Referencia fotók

Még több referencia fotót a rendezvényfotók albumban találhatsz.

Vélemények

“Geberle Bercivel nagyon sok rendezvényen dolgoztunk már együtt. Számos eseményen ő a fotósunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Rugalmas, precíz, alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy a személyiségével is hozzájárul a rendezvényeink sikeréhez. A kész anyagot minden rendezvény után rövid időn belül megkapjuk, és tökéletesen fel tudjuk használni.”

Ábrám Evelin

Senior Rendezvényszervező

“Mindenképpen olyan fotóst kerestünk, aki több féle rendezvényen is fotózott már. Ötleteivel, tanácsaival és kreativitásával is sokat segített nekünk a rendezvényfotózás tervezésében. Plusz pont, hogy külön számítógépekről, telefonokról és tabletekről is 0-24 elérhetőek a képek. Néhány rendezvényünkön azonnal szükségünk volt a fotókra, amit a helyszínen pár perc alatt küldött nekünk Berci. “

Somoskői Katalin

Rendezvényszervező

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, 10 éve dolgozom rendezvényfotósként. Sok rendezvényszervezővel, marketingessel, kommunikációs szakemberrel, sajtófőnökkel dolgozom együtt. Biztosan tudod, hogy egy kiváló rendezvényfotó sorozat komoly marketingszereppel bír. A fotózott rendezvény marketing értéke jelentős, nem csak a cégeknek, hanem partnereinek is.

Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózása.

“Mindegyik rendezvény más és más. Ezért is szeretem a munkámat, mert mindig új fotókat készíthetek.” FotoVideó Magazin Interjú: Geberle Berci

rendezvényfotózás

Díjak:
Országos Diákfotó Pályázat
I. hely

Ezüstgerely Művészeti Pályázat
Különdíj

Google Photography Prize
TOP 100

Honvédelmi Minisztérium
III. hely

Microsoft SkyDrive
I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete – Év diákfotósa
II. hely

Kérdések-Válaszok

Mikor készülnek el az utómunkázott, végleges képek?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessenek a közösségi média felületekre vagy átadhatóak legyenek a sajtó képviselőinek. Ha ilyen igény merül fel, akkor már a helyszínen elkészítem és átadom ezt a néhány képet. A rendezvény után végzem el a képek szerkesztését, utómunkázását, ez általában 1-2 napot vesz igénybe. Tehát már akár az esemény másnapján nálad lehet az összes, elkészült fotó.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg az elkészített fotókat?

Online, jelszavas, egyedi linkről letölthető fotók vagy pendrive:

  • 2048X1365 pixeles felbontás (webes felületekre, közösségi média oldalakra, email-re optimalizálva – 1. mappa)
  • 5000X3333 pixeles felbontás (nyomdai felhasználásra: újság, plakát, kiadvány – 2. mappa)
  • Fotók formátuma: JPG fájl, legjobb minőségben, sRGB színprofilban

A képeket a lehető legegyszerűbben, online adom át. Egyedi linkről elérhető, jelszóval védett weboldalról tölthetőek le vagy jelszóval védett pendrive-on adom át. Néhány rendezvényfotózás után plusz pendrive-ot, fotókönyvet, slideshow videót, papírképet is kérnek a szervezők. Ezt szintén rövid határidővel tudom teljesíteni.

Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama, a rendezvény tematikája, forgatókönyve és fénypontjai, várhatóak-e kiemelt vendégek, VIP személyek. Ha ezeket átgondolod és összefoglalod, akkor garantált, hogy minden fontos momentum megörökítésre kerül.

Hogyan tárolod a képeket?

Kiemelt figyelmet fordítok az informatikai biztonságra. A rendezvényfotók utómunkáját egy professzionális Apple iMac számítógépen végzem el. Az elkészült fényképeket egy jelszóval védett, egyedi linkről elérhető tárhelyre töltöm fel vagy egy szintén jelszóval védett pendrive-on adom át számodra. A fotókról biztonsági mentést készítek kettő adathordozóra (külső HDD), amelyeket jelszóval védek és széfben elzárva, kettő földrajzilag is eltérő helyen tárolok.

Kit illetnek az elkészült rendezvényfotók jogai?

A jogok tekintetében, téged mint megrendelőt illetnek az elkészült képek jogai. Teljesen szabadon felhasználhatod a fotókat: például marketing célokra, közösségi médiában, nyomdai anyagokhoz, belső tartalmakhoz vagy akár a weboldalad designjához, ahogyan csak szeretnéd. A rendezvényfotózás előtt sok esetben szerződésben is rögzítjük ezeket, hogy az együttműködés feltételei teljesen átláthatóak legyenek. Megrendeléstől és ügyféltől függően akár titoktartási nyilatkozatot is köthetünk és természetesen referenciaként is csak a hozzájárulásod után használhatom fel a képeket.

Mi a következő lépés az árajánlat kérése után?

12 órán belül válaszolok a megadott email címre, hogy egyeztessük és pontosítsuk a rendezvény részleteit. Ilyenkor minden fontos és apró részletet megbeszélünk és készítek egy személyre szabott, egyedi árajánlatot számodra. Amennyiben megegyeztünk a megbízás részleteiről, már nincs is más teendő: a rendezvény napján találkozunk. Pontosan, a rendezvény kezdete előtt egy órával – fél órával megérkezem a helyszínre és kezdődhet is a rendezvényfotózás! 🙂

Rendezvényfotózás blog

Ezekre figyelj, ha neked kell kiválasztani vagy ajánlani a fotóst

Mitől lehet jó egy rendezvényfotós? Milyen a képek stílusa, minősége, hangulata, mondanivalója? Készül -e szerződés a rendezvényfotózásról? Mikor és hogyan adja át a fotós a képeket? Milyen felszereléssel dolgozik a fotós?

-HAMAROSAN-

Így lehet hibátlan a rendezvényed – 10 szabály a rendezvény előtt

Rendezvényfotós szemmel legalábbis biztosan hibátlan lesz a rendezvényed, ha figyelsz erre a 10 szabályra. 🙂 Fontos, hogy még a rendezvény tervezése, esemény szervezése előtt “pipáld ki” az összeset.

-HAMAROSAN-

Mennyibe kerül egy rendezvényfotós Budapesten 2019-ben? 

A rendezvény fotózás árak témában még a rendezvényszervezők sem tudnak pontos számot mondani. Talán azért nincs konkrét információ erről, mert mindegyik rendezvényhez más-más díjazást kalkulálnak a fotósok. 

ELOLVASOM

Vállalatok, szervezetek, akikkel már dolgoztam közösen

Len European Aquatics
CBA
Nemzeti Innovációs Hivatal
OBI
Magyar Szinkronúszó Szövetség
Budapesti Operettszínház
MÁV Szimfonikus Zenekar
Marie Claire
Design Terminal
Sziget Fesztivál
Budapesti Metropolitan Egyetem
Advent Budapesten
Budapesti Tavaszi Fesztivál
BWT
Szabad Tér Színház
Central European Fashion Days
Magyar Vitorlás Szövetség
Magyar Tudományos Akadémia

Árajánlatkérés rendezvényfotózásra

Árajánlatot szeretnél kérni rendezvényfotózásra? Szívesen kipróbálnád, hogy mit jelent egy professzionális fotóssal dolgozni? Szeretnéd mihamarabb fixálni a rendezvényed fotózását? Küldd el az érdeklődésed és egyeztessünk a konkrét részletekről!