fbpx

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás 250 rendezvény és 12 év tapasztalatával. Pontos határidő, szoros kapcsolattartás, kiváló minőségű fotók és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Céges rendezvények, kormányzati rendezvények, közintézmények eseményei, sajtótájékoztatók, bemutatók, megnyitók, kiállítások, születésnapok professzionális fotózása. Fotók átadása online, akár a helyszínen elkészítve pár percen belül.

felho-icon

Rendezvényfotózás

Az egész országban bárhol, bátran rám bízhatod az esemény megörökítését. Legyen szó céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó, átadó ünnepség vagy koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózásáról.

felho-icon

Egyedi árajánlat

Lehet csak 1-2 órás, vagy több napos a rendezvényed. Nem kell csomagok között válogatnod. Elég, ha megosztod velem a tervezett rendezvény részleteit és személyre szabott rendezvényfotózás árajánlatot készítek neked, hogy minden elvárásodnak megfeleljen a fotózás.

email-icon

Azonnali letöltés

Akár a rendezvény alatt is letölthetsz a telefonodra, laptopodra néhány utómunkázott, szerkesztett fotót egy jelszóval védett, zárt rendszerből, ha azonnal szükséged lenne a képekre. Az összes többi fotót pedig pár órán belül, kettő kattintással is elérheted bármelyik eszközödről, bárhol is vagy.

Referencia

Vállalatok, szervezetek, akikkel már dolgoztam közösen.

UNIX
OBI
CBA
schindler-logo
Sziget
Budapesti Operettszínház
LEN European Aquatics
Magyar Szinkronúszó Szövetség
Budapesti Tavaszi Fesztivál
DPD
Gyors utómunka

Az a célom, hogy Te megrendelőként elégedett legyél. A képeket gondosan utómunkázva, többféle felbontásban és formátumban is átadom a rendezvényfotózás során. A jól elkapott pillanatok és az aprólékos utómunka együtt garantálja a prémium minőséget.

12 év tapasztalat

Több, mint 10 éve dolgozom fotósként. Olyan nagy cégek részére készítettem képeket, mint például az OTP Ingatlanpont, OBI, UNIX, BWT Pontosan tudom, hogy milyen igények merülhetnek fel a rendezvényfotózás során és felkészülten kezelem ezeket.

Geberle Berci

Jól tudom, hogy a kommunikáció és a megbízhatóság legalább olyan fontos a rendezvényfotózás és az együttműködés egésze során, mint a kiváló felvételek. Ha velem dolgozol, akkor a Sziget Fesztivál, a Magyar Tudományos Akadémia, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az OBI, a CBA és még számos vállalkozás által választott fotós készítheti a képeket a rendezvényeden.

Ahogy számukra, úgy számodra is a legmagasabb minőséget garantálom. Az elkészült képeket a felhasználás céljával összhangban készítem el és adom át neked. Igazodva ahhoz, hogy közösségi média felületeiden, sajtómegjelenéshez, nyomdai célra is tökéletes legyen. A rendezvények dokumentálása során elengedhetetlen a profi fotós tapasztalata, egyedi nézőpontja, rutinja, hiszen az esemény pillanatai megismételhetetlenek. Bízd a rendezvényed megörökítését egy rövid határidővel dolgozó, profi rendezvényfotósra.

Egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvény fotózása.

“Mindegyik rendezvény más és más. Ezért is szeretem a munkámat, mert mindig új fotókat készíthetek.” FotoVideó Magazin Interjú: Geberle Berci

Geberle Berci
Ezüstgerely Művészeti Pályázat

Különdíj

Microsoft SkyDrive

I. hely

Google Photography Prize

TOP 100

Országos Diákfotó Pályázat

I. hely

Diák Újságírók Országos Egyesülete

II. hely

Honvédelmi Minisztérium

III. hely

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a rendezvényfotózással kapcsolatban.

Mikor készülnek el az utómunkázott képek?

Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessenek a közösségi média felületekre vagy átadhatóak legyenek a sajtó képviselőinek. Ha ilyen igény merül fel, akkor már a helyszínen elkészítem és átadom ezt a néhány képet. A rendezvény után végzem el a képek szerkesztését, utómunkázását, ez általában 1-2 napot vesz igénybe. Tehát már akár az esemény másnapján nálad lehet az összes, elkészült fotó.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg a fotókat?

A képeket a lehető legegyszerűbben, online adom át. Egyedi linkről elérhető, jelszóval védett weboldalról tölthetőek le vagy jelszóval védett pendrive-on adom át. Néhány rendezvényfotózás után plusz pendrive-ot, fotókönyvet, slideshow videót, papírképet is kérnek a szervezők. Ezt szintén rövid határidővel tudom teljesíteni.

  • 2048X1365 pixeles felbontás (webes felületekre, közösségi média oldalakra, email-re optimalizálva – 1. mappa)
  • 5000X3333 pixeles felbontás (nyomdai felhasználásra: újság, plakát, kiadvány – 2. mappa)
  • Fotók formátuma: JPG fájl, legjobb minőségben, sRGB színprofilban
Milyen információk szükségesek a rendezvényfotózáshoz?

A profi fotózást elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama, a rendezvény tematikája, forgatókönyve és fénypontjai, várhatóak-e kiemelt vendégek, VIP személyek. Ha ezeket átgondolod és összefoglalod, akkor garantált, hogy minden fontos momentum megörökítésre kerül.

Kit illetnek az elkészült rendezvényfotók jogai?

A jogok tekintetében, téged mint megrendelőt illetnek az elkészült képek jogai. Teljesen szabadon felhasználhatod a fotókat: például marketing célokra, közösségi médiában, nyomdai anyagokhoz, belső tartalmakhoz vagy akár a weboldalad designjához, ahogyan csak szeretnéd. A rendezvényfotózás előtt sok esetben szerződésben is rögzítjük ezeket, hogy az együttműködés feltételei teljesen átláthatóak legyenek. Megrendeléstől és ügyféltől függően akár titoktartási nyilatkozatot is köthetünk és természetesen referenciaként is csak a hozzájárulásod után használhatom fel a képeket.

Kit illetnek az elkészült rendezvényfotók jogai?

Néhány percen belül válaszolok a megadott email címre, hogy egyeztessük és pontosítsuk a rendezvény részleteit. Ilyenkor minden fontos és apró részletet megbeszélünk és készítek egy személyre szabott, egyedi árajánlatot számodra. Amennyiben megegyeztünk a megbízás részleteiről, már nincs is más teendő: a rendezvény napján találkozunk. Pontosan, a rendezvény kezdete előtt fél órával megérkezem a helyszínre és kezdődhet is a rendezvényfotózás!

Vélemények

Néhány értékelés a rendezvényfotózás után.

“Geberle Bercivel nagyon sok rendezvényen dolgoztunk már együtt. Számos eseményen ő a fotósunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Rugalmas, precíz, alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy a személyiségével is hozzájárul a rendezvényeink sikeréhez. A kész anyagot minden rendezvény után rövid időn belül megkapjuk, és tökéletesen fel tudjuk használni.” – Evelin

“Mindig villám gyors, részletes és pontos árajánlatot kapok a rendezvényfotózásról. Berci külön kérdezett a dress code-ról, vendégekről, helyszínről és a fotók átadásának határidejét is egyeztettük. Ismert üzletemberek és politikusok is szerepeltek a rendezvényen, ezért titoktartási nyilatkozatról és a képek kizárólagos felhasználásról is szerződtünk. A protokoll kiemelkedően fontos volt a rendezvényen. Berci tökéletes helyekről fotózott, nem volt sok, tudta hol a határ, mikor és meddig lehet fotózni. Kiváló minőség, tökéletes utómunka és gyors elérhetőség.” – Szilvia

“Mindenképpen olyan fotóst kerestünk, aki több féle rendezvényen is fotózott már. Ötleteivel, tanácsaival és kreativitásával is sokat segített nekünk a rendezvényfotózás tervezésében. Plusz pont, hogy külön számítógépekről, telefonokról és tabletekről is 0-24 elérhetőek a képek. Néhány rendezvényünkön azonnal szükségünk volt a fotókra, amit a helyszínen pár perc alatt küldött nekünk Berci.” – Kata

A legtöbb egész napos eskövőn gyakran 800 db fölötti fotót is átadok, hiszen sok olyan pillanatot örökítek meg, ami hozzátartozik az esküvőhöz. Minden képet igényesen fényelek a legaprólékosabb utómunkával. Hosszú hónapokat sem kell várnotok a képekre, hiszen az esküvőtök után a legjobb 10-20 képet 3 napon belül elkészítem. A többi fotót pedig 4-6 hét alatt készítem el.

Árajánlatkérés

Árajánlatot szeretnél kérni rendezvényfotózásra? Szeretnéd mihamarabb fixálni a rendezvényed fotózását? Küldd el az érdeklődésed és egyeztessünk a konkrét részletekről!

Rendezvényfotózás árajánlatkérés