SPORTFOTÓZÁS

Professzionális sportfotózás, 10 év tapasztalat.

Geberle Berci Photography

Professzionális sportfotózás, minden egyesület, csapat, iskola, cég, sportoló és szurkoló részére.

SPORTFOTÓZÁS GALÉRIA

A weboldalamon a felhasználói élmény érdekében webes felületre optimalizáltam a képeket. Nagy felbontásban, kiváló minőségben a sportfotók galériában tudod megtekinteni a képeket.

Sportfotózás - Jakabos Zsuzsanna
Sportfotózás - Ferencváros-Újpest
Radványi Dóra szinkronúszó
Ajulu Bushell - Úszó EB
Szinkronúszás - Kovács Dorottya, Stumpf Kata
Birkózó Világbajnokság - Kiss Balázs
Kékpántlika Vitorlásverseny
Szávay Ágnes tenisz sportfotózás
Gyorskorcsolya Európa-bajnokság
NB1 - Vasas-MTK
Vízilabda - Ferencváros-BVSC
Szávay Ágnes tenisz sportfotózás

Geberle Berci

Geberle Berci vagyok, egyik kedvenc témám a sportfotózás. Több Világbajnokságon és Európa-bajnokságon is fotóztam már. Az elmúlt években sok féle sporteseményen fényképeztem. Például: úszás, szinkronúszás, labdarúgás, kézilabda. Kosárlabda, röplabda, vitorlásverseny, vízilabda. Műugrás, gyorskorcsolya, műkorcsolya, birkózás, tenisz.

 

Számomra nem csak munka és kihívás a sportfotózása

Nagyon izgalmas a fényképezőgép keresőjében végig követni a sportolókat. Előre kitalálni, hogy mi történik majd a következő másodpercben a sporteseményen. Sok Világbajnokságon és Európa-bajnokságon is dolgoztam az elmúlt években.

Ilyenkor sokkal nehezebb a fotózás, hiszen több ezer szurkolóval együtt én is szorítok a magyar csapatnak és a magyar indulóknak a versenyen. Így még nehezebb csak a sportfotózásra koncentrálni. Nagyon izgalmas, amikor a sportolóktól a valóságban több méterre, a fényképezőgéppel viszont, szinte pár centiméter távolságra érzem magamat.

Fantasztikus érzés így látni, megörökíteni és átélni például a 90. percben szerzett magyar gólt egy válogatott foci meccsen. 400 méter pillangón a célba érkezést az úszáson. Egy hibátlanul végrehajtott mozdulatot a szinkronúszó kűrben. Vagy éppen egy tökéletes szervát a teniszben. Ezért is az egyik kedvenc témám a sportfotózás.

Mindig izgalmas lesz a sport fényképezése

“Cseh László nyerte a férfi 400 méteres vegyesúszás döntőjét. A fényképezőgép keresőjében végig Lacit követtem. Nem láttam a többi versenyzőt. Biztos voltam benne, hogy magyar győzelem lesz. Ezzel a képpel nyertem életem első díját. Az Országos Diákfotó Pályázaton, ahol első helyezést értem el.” – FotoVideó Magazin Interjú: Geberle Berci

Büszke vagyok arra, hogy már több ezer ember látta a sportfotóimat. Élőben a helyszínről vagy TV-ben a sportközvetítések után, szívesen nézik újra és újra a képeimet a sportolók, hozzátartozók, szurkolók és érdeklődők. 2018-tól már nem csak a hivatalos sporteseményeken fotózom. Nagyon sok amatőr bajnokságon, iskolai, céges sporteseményen is dolgozom.

Geberle Berci Photography – Sportfotózás:

 • 78 fotózott sportrendezvény az elmúlt 10 évben
 • Világbajnokságok, Európa-bajnokságok hivatalos fotósa
 • Professzionális Canon és Apple technika
 • Fotók folyamatos küldése, online a helyszínről
 • Elérhető ár, minőségi sportfotók, pontos határidő

Díjak:

 • Országos Diákfotó Pályázat – I. hely
 • Ezüstgerely Művészeti Pályázat – Különdíj
 • Google Photography Prize – TOP 100
 • Honvédelmi Minisztérium – III. hely
 • Microsoft SkyDrive – I. hely
 • Diák Újságírók Országos Egyesülete – Az év diákfotósa II. hely
cover úszó

Ha még nem tudod a fotózás időpontját. Vagy csak érdeklődni szeretnél, további információra van szükséged. Kérlek töltsd ki az adatokat.

dobogó ikon

SPORTFOTÓZÁS
TAPASZTALAT

Sok Világbajnokságon, Európa-bajnokságon dolgozom sportfotósként. Minden egyes fotózás után tanulok valamit. Célom, hogy a lehető legtöbb sportágat megismerjem. Professzionális eszközökkel dolgozom.

fényképezőgép ikon

KIVÁLÓ MINŐSÉG
ELÉRHETŐ ÁR

Sportfotóim minőségére, a sok éves fotós tapasztalatom a garancia. A képek alapján könnyen el tudod dönteni, hogy velem szeretnéd -e elkészíteni a képeket a sporteseményen. Az összes átadott sportfotót utómunkázom.

érem ikon

ONLINE
FOTÓALBUM 

A sportesemény után néhány órán belül elkészülnek a képek. Ezeket a fotókat jelszóval védett, egyedi linkről töltheted le. De akár egy publikus sport fotóalbumod is lehet a képekkel. Így mindenki megtalálhat. 

Ha szereted a sportot, kérlek oszd meg az ismerőseiddel is. Neked köszönhetően, még több sportolóhoz eljuthatnak a képek.

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin,pinterest' icon_order='f,t,l,p' show_icons='1' before_button_text='' text_position='' social_image='']

ÁRAJÁNLAT
SPORTFOTÓZÁSRA