fbpx
Sportfotózás

Sportfotózás

Professzionális sportfotózás, 12 év tapasztalattal. Sportfotózás, minden csapat, sportoló, szülő, iskola, cég és szurkoló részére. Sportfotózás profi és amatőr sporteseményen is. Geberle Berci vagyok, olyan fotós, aki imádja a munkáját. Aki a szívét, lelkét beleteszi a fotózásba.

Sportfotózás

  • 1-2 órás fotózás vagy több órás fotózás vagy több napos fotózás
  • Fotók készítése a bemelegítésről és a teljes sporteseményről
  • 50 – 700 db utómunkázott fotó átadása zárt rendszerből online a fotózás után 3 napon belül
  • Kiemelt fotók, sajtófotók, social média fotók feltöltése a rendezvény alatt

12 év tapasztalat

Az egész országban és akár külföldön is, bátran rám bízhatod a sportrendezvény megörökítését. Sok Világbajnokságon, Európa-bajnokságon, magyar bajnokságon dolgoztam sportfotósként.

Egyedi árajánlat

Nem kell csomagok között válogatnod. Lehet csak 1-2 órás vagy akár több napos is a sportesemény. Elég, ha megosztod velem a tervezett sportrendezvény részleteit. Személyre szabott sportfotózás árajánlatot készítek.

Fotók a felhőben

Nem csak a sportban fontos a gyorsaság. Ha profi sporteseményre szeretnél fotóst, akár a félidőben vagy az esemény után pár percen belül elkészülnek a kiválogatott és szerkesztett fotók a közösségi oldalakhoz, sajtóanyaghoz.

Érdeklődés

Küldj egy érdeklődést ezen az oldalon és a megadott email címre továbbítom az információkat.

Sportfotózás - Érdeklődés

Számomra nem csak munka és kihívás a sportfotózása

Nagyon izgalmas a fényképezőgép keresőjében végig követni a sportolókat. Előre kitalálni, hogy mi történik majd a következő másodpercben a sporteseményen. Sok Világbajnokságon és Európa-bajnokságon is dolgoztam az elmúlt években.

Ilyenkor sokkal nehezebb a fotózás, hiszen több ezer szurkolóval együtt én is szorítok a magyar csapatnak és a magyar indulóknak a versenyen. Így még nehezebb csak a sportfotózásra koncentrálni. Nagyon izgalmas, amikor a sportolóktól a valóságban több méterre, a fényképezőgéppel viszont, szinte pár centiméter távolságra érzem magamat.

Mindig izgalmas lesz a sport fényképezése

Fantasztikus érzés így látni, megörökíteni és átélni például a 90. percben szerzett magyar gólt egy válogatott foci meccsen. 400 méter pillangón a célba érkezést az úszáson. Egy hibátlanul végrehajtott mozdulatot a szinkronúszó kűrben. Vagy éppen egy tökéletes szervát a teniszben. Ezért is az egyik kedvenc témám az esküvő és rendezvényfotózás mellett a sportfotózás.

“Cseh László nyerte a férfi 400 méteres vegyesúszás döntőjét. A fényképezőgép keresőjében végig Lacit követtem. Nem láttam a többi versenyzőt. Biztos voltam benne, hogy magyar győzelem lesz. Ezzel a képpel nyertem életem első díját. Az Országos Diákfotó Pályázaton, ahol első helyezést értem el.” – FotoVideó Magazin Interjú: Geberle Berci

Büszke vagyok arra, hogy már több ezer ember látta a sportfotóimat. Élőben a helyszínről vagy TV-ben a sportközvetítések után, szívesen nézik újra és újra a képeimet a sportolók, hozzátartozók, szurkolók és érdeklődők. 2018-tól már nem csak a hivatalos sporteseményeken fotózom. Nagyon sok amatőr bajnokságon, iskolai, céges sporteseményen is dolgozom.

Nemzeti Sport
MTI
FINA
Magyar Szinkronúszó Szövetség
Magyar Nemzet

Díjak

Néhány díj, amit a fotóimmal nyertem.

Ezüstgerely Művészeti Pályázat

Különdíj

Google Photography Prize

TOP 100

Diák Újságírók Országos Egyesülete

II. hely

Microsoft SkyDrive

I. hely

Országos Diákfotó Pályázat

I. hely

Honvédelmi Minisztérium

III. hely

Geberle Berci Photography

Geberle Berci vagyok, egyik kedvenc témám a sportfotózás. Több Világbajnokságon és Európa-bajnokságon is fotóztam már. Az elmúlt években sok féle sporteseményen fényképeztem. Például: úszás, szinkronúszás, labdarúgás, kézilabda. Kosárlabda, röplabda, vitorlásverseny, vízilabda. Műugrás, gyorskorcsolya, műkorcsolya, birkózás, tenisz.

Imádom Budapestet és a Balatont. Szeretek a családommal és a barátaimmal lenni, különleges ételeket és borokat párosítani, új helyeket felfedezni, utazni, focizni, úszni és kirándulni. Nyitottan és örömmel egyeztetek az elképzeléseidről, hogy a végeredmény a lehető legközelebb álljon a tervezettekhez.

Geberle Bertalan – Egyéni Vállalkozó

Nyilvántartási szám:
56892772

Adószám:
58372885-1-41

Székhely:
1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 11

Bank neve:
OTP Bank Nyrt.

Bankszámlaszám:
11773047-00303303

Sportfotós
Rendezvényfotós

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés és válasz a sportfotózással kapcsolatban.

Milyen sporteseményeken vállalsz fotózást?

Amatőr és profi sporteseményeken is nagyon szívesen fotózom. Legyen akár egy Világbajnokság vagy csak egy focizás a barátokkal. 🙂

Hol vállalsz sportfotózást?

Budapesten, vidéken és külföldön is nagyon szívesen fotózom sporteseményeket.

Mennyibe kerül a sportfotózás?

Részletes és pontos árajánlatot a sportesemény ismerete után tudok adni.

Mikor és milyen formátumban kapom meg a sportfotókat?

Profi sporteseményeken már a félidőben / szünetben is küldök néhány szerkesztett, utómunkázott fotót a versenyről / mérkőzésről a helyszínen, amit az előre megadott linkről bármilyen eszközről 0-24 le tudsz tölteni és azonnal tudod továbbítani, felhasználni a social média oldalakon, publikálni a weboldalakon, megosztani a sajtó részére. A többi fotót (profi sportesemények esetében) pedig a rendezvény végén 1-2 órán belül tudom küldeni.

A fotókat a következő felbontásban és tömörítésben adom át a válogatás, szerkesztés és az utómunka után: Nagy felbontású fotók: 5000 pixeles felbontás (hosszabbik oldal), JPG tömörítés, sRGB színprofil. Webes felbontású fotók: 2048 pixeles felbontás (hosszabbik oldal), JPG tömörítés, sRGB színprofil.

A képeket a sportrendezvény után 3 napon belül tudod letölteni Google Drive-ról, teljesen zárt rendszerből, az email címedhez / email címetekhez küldött jogosultsággal. A fotókat az összes eszközödről (telefon, tablet, laptop, számítógép) 0-24 elérhetsz a feltöltéstől számítva egészen 1 évig.

Igény esetén a Google Drive feltöltés mellett, egy publikus vagy jelszóval védett fotóalbumban is publikálhatom a legjobb fotókat.

Hogyan kérjek árajánlatot?

Az árajánlathoz 4 fontos információ szükséges:

  • Mikor lesz a sportesemény?
  • Hol lesz a sportrendezvény?
  • Mettől – meddig szeretnél fotóst?
  • Milyen sportághoz / bajnoksághoz / csapathoz / sportolóhoz szeretnél fotóst?

Természetesen amatőr és profi sporteseményeken is nagyon szívesen fotózom. Lehet az egész csapat vagy csak egy sportoló akár csak egy edző számára is fotózást kérni. A legtöbb csapatsportnál (ha az egész csapatról szeretnétek fotókat) a csapat szokta összedobni a fotós díjazását. Ilyenkor igyekszem mindenkiről kiváló fotókat készíteni. Egy foci fényképezésénél, így általában 11-16 felé vagy akár csak 1-2 fő felé is szét tudjátok dobni a költséget.

Sportfotózás

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréssel, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.

Sportfotózás - Árajánlatkérés