fbpx
Szalagavató fotózás

Szalagavató fotózás

Szalagavató fotózás Budapesten és Pest megyében. Éljétek át újra a legszebb és legjobb pillanatokat: legyen profi szalagavató fotósa az osztályodnak! Szalagtűzés, osztálytánc, keringő, közös fotók az osztálytársaiddal, barátaiddal, családoddal, pároddal, tanáraiddal. Szalagavató fotózás 12 év rendezvény és esküvői fotós tapasztalattal.

Kedvezmény az egész osztálynak

10% kedvezmény páros fotózásra, street style fotózásra, stúdió fotózásra és karácsonyi fotózásra – 2022. április 10-ig. Ajándékozz élményt azoknak, akik fontosak neked. Őszi páros fotózás vagy karácsonyi fotózás a pároddal, barátaiddal? Inkább egy kellemes tavaszi vagy nyári délutánon szeretnéd a fotózást? Párodnak, családodnak vagy a barátaidnak szeretnél kedveskedni? Karácsony, születésnap, évforduló vagy eljegyzés lesz? Az ajándékkártyát online PDF-ben egy kattintással tudod letölteni, amit egy kedves üzenettel még személyesebbé varázsolhatsz. Az ajándékkártyát több, mint 1 évig, egészen 2022. december 31-ig tudod felhasználni. A 10% kedvezményt a szalagavató fotózás után tudjátok felhasználni.

Karácsonyfa

Rugalmas egyeztetés

Egyeztessünk kényelmesen és gyorsan online email-ben, telefonon, Facebook-on vagy Instagram-on, ahogy neked kényelmes. A szalagavató fotózáshoz a rendezvény pontos helyszínét és időpontját elég megadnod. A programot / forgatókönyvet pedig elég átküldened a szalagavató előtti héten.

Felhő tárhely

Fotók a felhőben

A fotózás után 1 héten belül elkészítem az utómunkázott képeket, amit egy kattintással tudtok letölteni. Az összes fotót telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig 0-24 elérhettek. Tökéletes biztonsági mentés mellé még egy USB 3.0 pendrive-ot is kap az osztály az összes Drive-ra feltöltött fotóval.

Ajándék

Ajándékkártya

Párodnak szeretnél ajándékozni egy közös fotózást tavasszal vagy nyáron a szabadban, de még csak most kezdődik a karácsonyi vásárlás? Semmi gond, az ajándék utalványt 1 évig fel tudjátok használni. Egyedi azonosító kóddal könnyen fel tudja használni az ajándékkártya tulajdonosa.

Szalagavató fotózás árak

Szalagavató fotózás Budapesten 2021-2022

A kiváló minőség érdekében egy szalagavatón csak egy osztály fotózását tudom elvállalni, amennyiben több programnál, egyszerre vagy gyorsan váltakozva szerepelnek az osztályok az eseményen.

Szalagavató fotózása a program hivatalos kezdetétől az alábbi eseményekről:

 • Osztály szalagtűzése
 • Osztály műsor, osztály tánc
 • Beszédek, fellépések az osztályból
 • Többi műsorról, többi osztálytáncból néhány kép
 • Keringő
 • Közös fotók az osztálytársakkal, barátokkal, családdal és akivel szeretnétek

Fotók átadása:

 • Körülbelül 300-400 db utómunkázott fotó átadása
 • Fotók elkészítése a szalagavató után 7 napon belül
 • Fotók letöltése zárt rendszerből online
 • 1 évig elérhető képek Google Drive-ban
 • Legjobb 100 fotó az osztályról fotóalbum, egyedi linkkel
 • Biztonsági mentés USB 3.0 pendrive (1db – másolható)
 • Érkezés a szalagavató kezdése előtt 1 órával

90.000 forint

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a szalagavató fotózással kapcsolatban.

Mikor érdemes lefoglalni a szalagavatóra a fotóst?

Szeptembertől egészen februárig kezdődik a szalagavató időszak. A legtöbb bál november, december, január hónapban kerül megrendezésre. Érdemes már több hónappal előre lefoglalni és szerződni az osztály fotósát.

Több osztály részére is vállalsz fotózást?

A lehető legjobb minőség érdekében maximum 2 osztály szalagavató fényképezését tudom elvállalni. Ez a programtól is függ. Kettő osztály fölött vagy intézményi megrendelés esetében több fotóssal dolgozunk együtt, hogy mindenkiről tökéletes fotó készüljön.

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg a fotókat?

A szalagavató után 7 napon belül online, Google Drive-ból tudjátok letölteni a képeket. Az összes fotót utómunkázom és JPG formátumban készítem el. Minden fotót külön Instagram-ra és Facebook-ra is optimalizálok, valamint webes és nagy felbontásban is elkészítek az utómunka során. A képeket egészen 1 évig elérhetitek ezen a felületen és 1 db USB 3.0 biztonsági mentés pendrive-ot is kap az osztály.

Szalagavató fotózás

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréssel, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.