fbpx
Szalagavató fotózás

Szalagavató fotózás

Szalagavató fotózás Budapesten és Pest megyében. Éljétek át újra a legszebb és legjobb pillanatot: legyen profi szalagavató fotósa az osztályodnak. Szalagtűzés, osztálytánc, keringő, közös fotók az osztálytársaiddal, barátaiddal, családoddal, pároddal, tanáraiddal. Szalagavató fotózás 12 év rendezvényfotózás tapasztalattal.

Rugalmas egyeztetés

Egyeztessünk kényelmesen és gyorsan telefonon vagy online: emailben, Facebookon vagy Instagramon, ahogy neked kényelmes. A szalagavató fotózáshoz a rendezvény pontos helyszínét és időpontját elég megadnod. A programot / forgatókönyvet pedig elég átküldened a szalagavató előtti héten.

Fotók a felhőben

A fotózás után 3 napon belül elkészítem az utómunkázott képeket, amit egy kattintással tudtok letölteni. Az összes fotót telefonról, laptopról, tabletről, számítógépről 1 évig 0-24 elérhettek a felhőben Google Drive-on.

Ajándékutalvány

Párodnak szeretnél ajándékozni egy közös fotózást a szalagavató után tavasszal vagy nyáron a szabadban, de még csak most kezdődik a karácsonyi vásárlás? Az ajándékutalványt 1 évig fel tudjátok használni páros fotózásra vagy street style fotózásra. Barátaiddal, barátnőiddel is jöhettek a fotózásra.

Szalagavató fotózás árak

Szalagavató fotózás 2023/2024

A kiváló minőség érdekében egy szalagavatón csak egy vagy kettő osztály fotózását tudom elvállalni, amennyiben több programnál, egyszerre vagy gyorsan váltakozva szerepelnek az osztályok az eseményen. A teljes szalagavató fotózását is el tudom vállalni, amennyiben a szalagzűzés külön-külön történik osztályonként. Teljes szalagavató fotózásnál 2 db fotóssal dolgozunk az eseményen.

Szalagavató fotózása a program hivatalos kezdetétől az alábbi eseményekről:

 • Osztály szalagtűzése
 • Osztály műsor, osztály tánc
 • Beszédek, fellépések az osztályból
 • Többi műsorról, többi osztálytáncból néhány kép
 • Keringő
 • Közös fotók az osztálytársakkal, barátokkal, családdal és akivel szeretnétek

Fotók átadása:

 • Körülbelül 300 db utómunkázott fotó átadása
 • Fotók elkészítése a szalagavató után 3 napon belül
 • Fotók letöltése zárt rendszerből online
 • 1 évig elérhető képek Google Drive-ban
 • Érkezés a szalagavató kezdése előtt 30 perccel

90.000 forint / osztály

Kérdések – Válaszok

Néhány kérdés a szalagavató fotózással kapcsolatban.

Mikor érdemes lefoglalni a szalagavatóra a fotóst?

Szeptembertől egészen februárig kezdődik a szalagavató időszak. A legtöbb bál november, december, január hónapban kerül megrendezésre. Érdemes már több hónappal előre lefoglalni és szerződni az osztály fotósát.

Több osztály részére is vállalsz fotózást?

A lehető legjobb minőség érdekében maximum 2 osztály szalagavató fényképezését tudom elvállalni. Ez a programtól is függ. Kettő osztály fölött vagy intézményi megrendelés esetében több fotóssal dolgozunk együtt, hogy mindenkiről tökéletes fotó készüljön.

Mikor és milyen formátumban kapjuk meg a fotókat?

A szalagavató után 3 napon belül online, Google Drive-ból tudjátok letölteni a képeket. Az összes fotót utómunkázom és JPG formátumban készítem el. A képeket egészen 1 évig elérhetitek ezen a felületen.

Szalagavató fotózás

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréssel, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, kérlek írj üzenetet nekem vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeimen.